Змішувач для душу з термостатом Grohe Grohtherm 800 34558000 (18981)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 43037-01
Артикул: 5d5fbf0f221afc005eb1c411
7 135 .грн
Скорочений опис
Grohe Grohtherm 800 34558000 — це першокласний німецький змішувач для душу з термостатом, який має бездоганний дизайн і якість, щоб ви могли насолоджуватися як приємним зовнішнім виглядом, так і зручністю та ергономікою.... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 18981 Вид монтажа Настенный Вид смесителя Электронный (Сенсорный) Гарантия 60 Месяцев Доставка/оплата Отправка 1-3 Дня Комплектация Смеситель, Крепежи, Паспорт Материал Латунь Назначение Для Душа Страна производитель Таиланд Страна регистрации бренда Германия Всі характеристики

Grohe Grohtherm 800 34558000 — це першокласний німецький змішувач для душу з термостатом, який має бездоганний дизайн і якість, щоб ви могли насолоджуватися як приємним зовнішнім виглядом, так і зручністю та ергономікою. Виробничі потужності Grohe знаходяться в Німеччині, Португалії та Тайланді, а продукція довела свою надійність мільйонам користувачів по всьому світу.

Змішувач виготовлений з латуні — сплаву міді та цинку, який відмінно зарекомендував себе за показниками довговічності та стійкості до механічних пошкоджень.

Змішувач обладнаний термостатом, що дає можливість уберегти себе від раптової зміни температури води через перепади тиску. Управління здійснюється двома ручками, одна відповідає за температуру води, інша — за натиск.

Вигляд монтажу — настінний, встановлюється на стіну у місці підведення води.

Покриття змішувача — хромований, це класичний варіант, який добре підійде під будь-який дизайн ванної кімнати.

Артикул 18981
Вид монтажа Настенный
Вид смесителя Электронный (Сенсорный)
Гарантия 60 Месяцев
Доставка/оплата Отправка 1-3 Дня
Комплектация Смеситель, Крепежи, Паспорт
Материал Латунь
Назначение Для Душа
Страна производитель Таиланд
Страна регистрации бренда Германия
Страна-производитель товара Таиланд
Термостат Есть
Тип Смеситель
Тип Излива Нет
Тип управления Термостатический
Цвет Хром

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!