Засіб проти випадання волосся Eugene Perma БІО Collections Nature 12*6 мл (000013479)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 63623-01
Артикул: 5ee0ba798634d2343b1a8665
2 184 .грн
Скорочений опис
БІО лінія Collections Natureдо 98% складається з натуральних інгредієнтів. Упаковка на 50% зроблена з перероблених матеріалів і підлягає вторинній переробці. span style="font-size: 10.5pt;color: #555555;"> - це результа... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 13479 Действие Укрепляет Назначение От выпадения волос Объём 6 мл Особенности Несмываемый Страна-производитель Франция Тип волос Все типы волос Всі характеристики

БІО лінія Collections Natureдо 98% складається з натуральних інгредієнтів. Упаковка на 50% зроблена з перероблених матеріалів і підлягає вторинній переробці. span style="font-size: 10.5pt;color: #555555;"> - це результат багаторічних досліджень всіх цілющих властивостей      рослин від коренів до насіння, а також властивостей кори, соків, нирок і квіток.

>

Біоактивні компоненти:  Екстракт Червоного Конюшини  – відомий омолоджуючими та тонізуючими властивостями. Багатий на білки, вітаміни та антиоксиданти, він посилює мікроциркуляцію шкіри голови. циклу волосся завдяки трьом                          компонентам рослинного походження:¦pan color: #2c3e50;"> Зародки Пшениці та Ростки Сої -  багаті вітамінами, мінералами та білками.

Дія :     • Інноваційна формула дозволяє впливати на фази росту волосся.

Стимулює зростання здорового та сильного волосся.

Уповільнює процес старіння та випадання волосся

Тонізує та відновлює баланс шкіри голови.

Захищає та зміцнює волосяні мішечки.

• Стимулює оновлення клітин.

Спосіб застосування Вимийте волосся шампунем Відкрийте міні-тюбик, тримаючи його кришечкою вгору. Помасажуйте шкіру голови, кінчиками пальців для кращого проникнення засобу. Чи не змивайте.
Для досягнення оптимальних результатів використовуйте Шампунь для об'єму і Спрей для Обсягу волосся.

Виробництво Франція. 100% гарантія якості. Сертифіковано в Україні.


Артикул 13479
Действие Укрепляет
Назначение От выпадения волос
Объём 6 мл
Особенности Несмываемый
Страна-производитель Франция
Тип волос Все типы волос

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!