Водонепроникний тримач для телефону на велосипед та мотоцикла Buz з поворотом на 360 градусів до 6.5 дюймів Чорний (584254881)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 66900-01
Артикул: 5f0dc29a4cf57f58ea266450
550 .грн
Скорочений опис
Водонепроникний універсальний тримач для телефону на велосипед або мотоциклЯкщо ви шанувальник мото і вело подорожей, то тримач для мобільного телефону на кермо велосипеда або мотоцикла Buz дозволить вам завжди взяти з с... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 584254881 Гарантия 1 месяц Дополнительные характеристики Дополнительные характеристики:, - Тип крепления: винтовой зажим. , - Материал: пластик., - Вес (с креплением): 125 гр. Место установки Руль Назначение Для мобильных телефонов Размеры до 6.5 дюйма Совместимость Универсальные Тип Держатели Тип крепления Зажим Цвет Черный Всі характеристики

Водонепроникний універсальний тримач для телефону на велосипед або мотоцикл

Якщо ви шанувальник мото і вело подорожей, то тримач для мобільного телефону на кермо велосипеда або мотоцикла Buz дозволить вам завжди взяти з собою мобільний телефон або GPS навігатор та користуватися їм під час їзди. Завдяки йому Ви можете тримати пристрій у полі зору, не боятися пошкодження, попадання води та бруду, а також активно користуватися ним не відволікаючись від дороги - прокладати маршрут, відповідати на дзвінки тощо.

Чохол - тримач телефону підходить для пристроїв з діагоналлю до 6.5 дюйма.

Тримач телефону виконаний із щільного водонепроникного матеріалу з водостійкою застібкою типу “блискавка”. Передня частина виконана прозорою, через неї можна керувати вставленим у нього гаджетом. Такий тримач надійно збереже ваш пристрій від попадання дощу та бризок, пилу, бруду. Однак, не слід допускати занурення чохла у воду.

Для щільності фіксації гаджета всередині утримувача є м'які поролонові прокладки. Кріплення на кермо пластикове, шарнірного типу, з регулюванням затиску і нахилу, підходить на кермо будь-якого діаметру і забезпечує надійну фіксацію. такий подарунок у нагоді в будь-якій подорожі!

Основні особливості та характеристики

  • Універсальний тримач для телефону або навігатора на кермо велосипеда, мотоцикла.
  • Підходить для пристроїв з діагоналлю 6.5 дюймів
  • Міцний водостійкий матеріал, водонепроникна застібка типу “блискавка”, прозора передня частина для роботи з навігатором або телефоном.
  • Надійний гвинтовий затиск для кріплення та шарнірна частина для регулювання положення.
  • Поролонові прокладки для фіксації всередині чохла.

У комплекті:
1 x  водонепроникний чохол
1 х  кріплення на кермо

УВАГА: Кріплення на кермо кріпиться до чохла із зусиллям, до упору! При цьому буде чути клацання!

Артикул 584254881
Гарантия 1 месяц
Дополнительные характеристики Дополнительные характеристики:, - Тип крепления: винтовой зажим. , - Материал: пластик., - Вес (с креплением): 125 гр.
Место установки Руль
Назначение Для мобильных телефонов
Размеры до 6.5 дюйма
Совместимость Универсальные
Тип Держатели
Тип крепления Зажим
Цвет Черный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!