Вішалка для одягу з полицями для взуття Double Pole телескопічна 1300/450/1600 (300728)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 65955-01
Артикул: 5ef9f2a3d9d9e444bb23ff1f
1 150 .грн
Скорочений опис
      Представляємо Вам зручний та вигідний спосіб розміщення якщо не всіх необхідних речей ·         Стійка повністю збірна, і її можна подовжити і зробити вище, або зробити вже або нижче· Так як стійка для одягу повніс... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 300728 Высота 130 см Материал Сталь Цвет Серый Ширина 45 см Всі характеристики

      Представляємо Вам зручний та вигідний спосіб розміщення якщо не всіх необхідних речей 

·         Стійка повністю збірна, і її можна подовжити і зробити вище, або зробити вже або нижче

· Так як стійка для одягу повністю збірна, і до того ж без єдиного болта, гвинта або шурупа, зібрати і розібрати її, при необхідності, не складе багато часу, в середньому на збірку піде не більше 20-30 хвилин (якщо не поспішати) ). Всі трубки стійки скріплюються за допомогою великих пластикових затискних замків. Трубки стійки виготовлені з нержавіючої сталі, порожнисті всередині, тому. Пластикові заглушки на кінцях труб, що випирають, зібраної конструкції, захистять одяг і запобігають випадковому падінню одягу якщо він буде просто накинутий на стійку. завішаний одягом. Вішалка для одягу виконана як би двоповерхової, для впорядкування і нормального, компактного, розміщення одягу на ній. Бічні поперечні планки зручні для розміщення на них, наприклад, випрасуваних штанів. Найкраще для стійки використовувати вішалки, так що одягу можна розмістити в рази більше.

Переваги вішалки для одягу Double Pole:

·          Досить габаритна, для розміщення більшої кількості одягу; Має легку вагу;

·        Легка і досить швидка збірка; Завдяки коліщаткам - легко транспортується навіть завантаженій; полиці регульованих по висоті Пластикові заглушки на труби.


Артикул 300728
Высота 130 см
Материал Сталь
Цвет Серый
Ширина 45 см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Нещодавно переглянуті