Туалетна вода Devoir Mural Men EDP 100мл арт.36203

Новинка
В наявності
0
Код товару: 47579-01
Артикул: 5e0374f28ecae3005e53b8ae
660 .грн
Скорочений опис
Один з найуспішніших і найпопулярніших мускусних ароматів для чоловіків від Mural – це Devoir. Полонна композиція, яка не просто підкреслює образ чоловіка, а й говорить про його кращі якості. Він вміє працювати та відпоч... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул hub_kyTR80740 Категория Для мужчин Класс косметики Миддл-маркет Ноты бергамот,лимон,розмарин,пачули,ладанник,табак,мускус Объём 100 мл Преобладающий запах Мускусный Тип Туалетная вода Всі характеристики
Один з найуспішніших і найпопулярніших мускусних ароматів для чоловіків від Mural – це Devoir. Полонна композиція, яка не просто підкреслює образ чоловіка, а й говорить про його кращі якості. Він вміє працювати та відпочивати, насолоджуватися життям та безмежно любити. Цитрусові акценти лимона та бергамоту в перших нотах вдало поєднуються з розмарином. Це легкий невимушений політ у мрію, в літній день, яким цілий рік насправді насолоджуватися немає можливості.

Благородності та органічності аромату надає ладанник та нотка пачулі. Вишуканий дует, який дуже акуратно використовується у чоловічих композиціях. Але в ідеальному поєднанні стає серцевиною туалетної води.

Нітка чистої мужності у вигляді тютюну присутня в шлейфі аромату. А у поєднанні з мускусом вона стає феромоном, який здатний підвищувати лібідо та викликати бажання з боку протилежної статі. Ідеальний аромат для справжнього чоловіка стане його супутником на кожен день, супроводжуючи романтичні побачення та ділові зустрічі.



< tr> < td>Країна виробник < td>Нота серця
АртикулMM36203
БрендMural
Тип Туалетна вода
Вигляд чоловіча
ОАЕ
Обсяг 100 мл
Переважаючий запах Мускусний
Початкова нота бергамот, лимон, розмарин
пачулі, ладанник
Кінцева нота тютюн, мускус
Артикул hub_kyTR80740
Категория Для мужчин
Класс косметики Миддл-маркет
Ноты бергамот,лимон,розмарин,пачули,ладанник,табак,мускус
Объём 100 мл
Преобладающий запах Мускусный
Тип Туалетная вода

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!