Туалетна вода Corania Parfums Shaman Extreme EDT 100 ml арт.35417

Новинка
В наявності
0
Код товару: 47639-01
Артикул: 5e0374f28ecae3005e53b987
602 .грн
Скорочений опис
Є різноманітні заняття, яким можна навчитися, але екстремалом потрібно народитися. Такі люди зовсім інакше бачать світ. Для них у русі та активності сенс життя, вони не вміють стояти осторонь і чекати, доки життя проплив... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул hub_Bcth50410 Категория Для мужчин Класс косметики Миддл-маркет Ноты апельсин,эвкалипт,мускатный орех,герань,корица,мята,лаванда,амбра,мускус Объём 100 мл Преобладающий запах Древесный Страна производитель Франция Тип Туалетная вода Всі характеристики
Є різноманітні заняття, яким можна навчитися, але екстремалом потрібно народитися. Такі люди зовсім інакше бачать світ. Для них у русі та активності сенс життя, вони не вміють стояти осторонь і чекати, доки життя пропливає повз. Якщо одні набираються сил, відпочиваючи у пасивній формі, то другі вбирають у себе міць та енергію гір, лісів. Вони пробиваються там, де іншим не під силу пройти навіть подумки.

Для таких харизматичних чоловіків створено аромат Shaman Extreme від Corania Parfums. Це деревна композиція, яка підкреслює неусидливість та активність, а пряні нотки надають елегантності та шляхетності. Але ключовим акордом звучання всього аромату став освіжаючий евкаліпт. Він символізує силу рухів, які завжди увінчуються успіхом.

Чуттєвий мускус завершує звучання композиції своїми ніжними та глибокими акцентами. За допомогою такої туалетної води можна підкреслити свою готовність випробувати нові емоції та почуття, розкритися назустріч життю, вдихнути на всі груди аромат свободи.



< tr> < td>Об'єм < td>Початкова нота
АртикулMM35417
БрендCorania Parfums
Тип Туалетна вода
Вигляд чоловіча
Країна виробник Франція
100 мл
Переважаючий запах Деревно-пряний
апельсин, евкаліпт
Нота серця мускатний горіх, герань, кориця, м'ята, лаванда
Кінцева нота амбра, мускус
Артикул hub_Bcth50410
Категория Для мужчин
Класс косметики Миддл-маркет
Ноты апельсин,эвкалипт,мускатный орех,герань,корица,мята,лаванда,амбра,мускус
Объём 100 мл
Преобладающий запах Древесный
Страна производитель Франция
Тип Туалетная вода

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!