Тримач на велосипед West Biking 0704019 Red для фляги (4929-15252)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 70977-01
Артикул: 5f3b6892eb435c4460137cfe
245 .грн
Скорочений опис
Надлегкий велосипедний тримач для фляги з алюмінієвого сплаву від West Biking — це корисний аксесуар для вашого велосипеда!Виготовлений із високоякісного матеріалу, надлегкий, дуже міцний та жорсткий, не піддається дефор... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 4929-15252 Гарантия 1 месяц Материал Алюминий Тип Крепления для фляги Цвет Черно-красный Всі характеристики

Надлегкий велосипедний тримач для фляги з алюмінієвого сплаву від West Biking — це корисний аксесуар для вашого велосипеда!
Виготовлений із високоякісного матеріалу, надлегкий, дуже міцний та жорсткий, не піддається деформації.
Стильний орнамент з логотипом на поверхні, пофарбований шляхом запікання чорнила і має антикорозійні, термостійкі характеристики, не вигоряє на сонці, що забезпечить красивий зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
З висотою 14 см і діаметром 7 см він підходить практично до будь-якої пляшки, металеві скоби регулюються при встановленні в них фляги і відмінно утримують під час їзди, уникаючи випадання предметів. Крім того, кріплення прикрасить ваш велобайк і не додасть зайвої ваги.
Тримач надійно кріпиться за допомогою болтів до рами будь-якого велосипеда, і не складе труднощів при монтажі. Ширина конструкції розрахована так, щоб уникнути торкання ніг, і не завдати незручностей у дорожній подорожі.
Тепер вам не потрібно буде класти пляшку з водою в окремий бардачок чи рюкзак, і вам не потрібно буде шукати додаткового місця!

Артикул 4929-15252
Гарантия 1 месяц
Материал Алюминий
Тип Крепления для фляги
Цвет Черно-красный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!