Супервбираючий придверний килимок Clean Step Mat Сірий (258534)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 48498-01
Артикул: 5e28da40de2d3c004ff8e614
320 .грн
Скорочений опис
Придверний килимок Clean Step Mat - Super Clean Mat моментально вбирає бруд і захищає від нього ваш будинокНайбільша кількість бруду завжди накопичується в коридорі. Адже саме туди ми її приносимо з вулиці і якщо її вчас... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 258534 Вес 1.2 кг Дизайн Классический Длина 0.5 - 1 м Количество в комплекте 1 Материал Микрофибра Назначение HoReCa Основа ПВХ Основной цвет Серый Тип Коврики в ванную комнату Всі характеристики

Придверний килимок Clean Step Mat - Super Clean Mat моментально вбирає бруд і захищає від нього ваш будинок

Найбільша кількість бруду завжди накопичується в коридорі. Адже саме туди ми її приносимо з вулиці і якщо її вчасно не прибрати, то через короткий час вона пошириться по всьому будинку. Особливо складно доводиться господарям свійських тварин, адже вони не можуть зняти брудне взуття біля порога через його відсутність і залишають брудні сліди на підлозі. Для того щоб полегшити собі роботу і зберегти в будинку чистоту, створений супер-вбираючий килимок Clean Step Mat - Super Clean Mat з унікальними абсорбуючими волокнами.

Особливості придверного килимка Clean Step Mat - Super Clean Mat: Придверний килимок Super Mаt кардинально відрізняється від звичних нам тканинних і гумових половичків. Його волокна мають унікальну структуру, яка дозволяє швидко абсорбувати:

бруд;
пил;
дрібне сміття;
воду і т.д.
і затримувати все це всередині. Основа виробу виготовлена ​​з вінілу, що перешкоджає його ковзанню навіть по дуже гладкій підлозі, тому килимок завжди лежатиме на місці і не пересуватиметься по всьому коридору. Виріб не меніться, не утворює заломи і не згортається.

Придверний килимок Clean Step Mat - Super Clean Mat підходить для використання не тільки в коридорі, а й у ванній кімнаті. Виходячи з ванної, ви стаєте на нього мокрими ногами, а з нього вже сходите сухими і за вами не залишаються мокрі сліди. необхідно сполоснути в пральній машині без застосування миючих засобів на низьких обертах. Не висушуйте виріб на батареї – це може призвести до його деформації. Просушування повинно здійснюватися при температурі не вище за кімнатну, найкраще на балконі або на вулиці. Гладити праскою його теж не слід.

Характеристики килимка:
Матеріал верху: 55% - бавовняна тканина, 45% - мікрофібра; : 70x46 см.;
Вага: 1 кг.

Артикул 258534
Вес 1.2 кг
Дизайн Классический
Длина 0.5 - 1 м
Количество в комплекте 1
Материал Микрофибра
Назначение HoReCa
Основа ПВХ
Основной цвет Серый
Тип Коврики в ванную комнату
Форма Прямоугольная
Ширина до 0.3 м

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!