Силіконова форма для льоду CUMENSS Череп Black (3472-10075)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 44836-01
Артикул: 5dbae582c235dd005a68e776
128 .грн
Скорочений опис
Силіконові форми для заморожування льоду в морозилці CUMENSS Запозичені традиції використовувати харчовий лід для приготування напоїв та холодних страв широко поширилися й у нас. Стали приділяти увагу і так званій естети... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 3472-10075 Вид формы Фигурная Гарантийный срок(мес) 1 Длина формы 115 Количество в наборе 1 Количество отверстий 4 Количество ячеек 4 Материал Силикон Можно мыть в посудомоечной машине Да Особенности Формы в виде черепа Всі характеристики

Силіконові форми для заморожування льоду в морозилці CUMENSS 

Запозичені традиції використовувати харчовий лід для приготування напоїв та холодних страв широко поширилися й у нас. Стали приділяти увагу і так званій естетичній стороні цієї звички. Адже лід можна подавати зі стравами та напоями не лише у формі звичайних кубиків, а й пофантазувати у цьому сенсі.

Застосування форми для користі та різноманітності 

Це підтверджують і пропоновані вам форми для льоду у вигляді людського черепа CUMENSS. Цікавим людям відома легенда про тринадцять сакральних скляних черепах, частина з яких вже знайдена. А фігурки з криги чимось нагадують ці артефакти.

Віскі з черепом мало кого здивує, але й нехай не буде шокуючою з таким сюрпризом і окрошка чи холодний чай. Заморожувати можна не лише воду, а й усе з рідкого та їстівного, що підлягає заморожуванню: чаї, морси, соки, какао, кава, бульйони тощо. Це додасть відмінної різноманітності до звичного раціону та здивує з естетичної точки зору.

Незвичайний вигляд, що надає креативу 

Матеріал форми – харчовий силікон. Його можна виконати у різному кольоровому виконанні і, очевидно, надати йому будь-яку форму. Він стійкий до температур від мінус сорока до більш ніж двохсот градусів вище за нуль за Цельсієм. Як відомо, формочки з нього застосовують не тільки для заморожування, а й для запікання. Він дуже гнучкий і пластичний і при цьому дуже міцний.

Купити оригінальні та злегка шокуючі когось силіконова форма для льоду CUMENSS Череп можна у нашому інтернет-магазині за доступною вартістю. При належному поводженні – прослужать вам такі вироби довгі роки.

Артикул 3472-10075
Вид формы Фигурная
Гарантийный срок(мес) 1
Длина формы 115
Количество в наборе 1
Количество отверстий 4
Количество ячеек 4
Материал Силикон
Можно мыть в посудомоечной машине Да
Особенности Формы в виде черепа
Состояние Новое
Форма ячейки Фигурная
Цвет Черный
Ширина формы 80

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!