Швабра з розпилювачем Healthy Spray Mop подвійна щітка Синя (258544)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 48496-01
Артикул: 5e28da40de2d3c004ff8e619
474 .грн
Скорочений опис
Швабра з розпилювачем Healthy Spray Mop синя (подвійна щітка)Швабра Healthy Spray Mop оснащена водним розпилювачем, що дозволяє з її допомогою без особливих зусиль відмити підлогу з будь-яким покриттям. Шваброю легко кор... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 258544 Загрязнение Пыль Материал Нетканый материал + металл + пластик Назначение Для мытья полов Особенности С распылителем Применение Для влажной уборки Тип Швабры Цвет Синий Всі характеристики

Швабра з розпилювачем Healthy Spray Mop синя (подвійна щітка)
Швабра Healthy Spray Mop оснащена водним розпилювачем, що дозволяє з її допомогою без особливих зусиль відмити підлогу з будь-яким покриттям. Шваброю легко користуватися, і вона не залишає слідів та подряпин.
Практична швабра підходить для будь-яких поверхонь, серед яких ламінат, паркет, лінолеум, плитка та інші. Вона швидко справляється з покладеною на неї функцією з очищення підлоги від забруднень.
Вода або розчин миючої рідини наливається в пластикову ємність біля основи швабри. Розпилення проводиться натисканням важеля в ручці. Завдяки своїй конструкції та використаним при виготовленні матеріалам, швабра досить легка, її використання не втомлює. Покриття миючої поверхні з мікрофібри дбайливо відноситься до матеріалу підлоги.

Переваги:
Шарнірне з'єднання з миючою поверхнею дозволяє мити важкодоступні місця.
Ємність з рідиною зі швабри виймається, тобто. при додаванні немає необхідності нагинатися.
Покриття миючої поверхні з мікрофібри знімне, і його можна прати в пральній машині.

Артикул 258544
Загрязнение Пыль
Материал Нетканый материал + металл + пластик
Назначение Для мытья полов
Особенности С распылителем
Применение Для влажной уборки
Тип Швабры
Цвет Синий

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!