Штатна магнітола Lesko для Ford Focus 2 (2005-2011р.) 2/32 (6727-21390)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 78044-01
Артикул: 60095e02fe8b0d72336ed42f
7 149 .грн
Скорочений опис
Штатна автомобільна магнітола Ford Focus 2 - є якісним мультимедійно-навігаційним комплексом, з 9-дюймовим сенсорним екраном та якісною передачею кольорів. Вона має функції та характеристики магнітол преміум-класу, тому ... Читати далі...
Загальні характеристики
Bluetooth Есть GPS Есть Артикул 6727-21390 Гарантия 12 месяцев Дополнительные характеристики Память 2+32 Гб Интерфейсы Подключение камеры заднего вида Максимальная выходная мощность 4 х 45 Вт Модель автомобиля Focus 2 2005-2011 Навигационное ПО iGo Поддерживаемые форматы воспроизведения MKV Всі характеристики

Штатна автомобільна магнітола Ford Focus 2 - є якісним мультимедійно-навігаційним комплексом, з 9-дюймовим сенсорним екраном та якісною передачею кольорів. Вона має функції та характеристики магнітол преміум-класу, тому її гідно оцінить будь-який водій.

Автомагнітола має сенсорний екран з гарним кутом огляду і високою роздільною здатністю 1024x600 пікселів, а також простий інтерфейс російською мовою, який дуже зручний у використанні.

Є підтримка 4G інтернету, а також функція Wi Fi, що дозволить мати доступ до соціальних мереж, YouTube, Play Market і т.д. Ви можете легко відстежувати пробки, завантажувати необхідні програми.

У цій магнітолі вбудований GPS модуль, а також вбудовані картки IGO. Ви зможете легко зорієнтуватися в незнайомій місцевості, прокласти найбільш оптимальний маршрут, знайти місцезнаходження будь-якого об'єкта.

Ford Focus 2 можна експлуатувати як GPS-навігатор. За своїм функціоналом і численними можливостями він нічим не поступається.

Завдяки найновішому звуковому процесору, ви отримаєте високу якість звуку, що відтворюється, а також можливості налаштувати еквалайзер. Є також можливість відтворювати аудіофайли завдяки двом виносним USB портам. А для радіоаматорів є вбудовані AM/FM радіо із запам'ятовуванням радіостанцій. Підтримуються формати:  MKV, MP4, AVI, FLAC, JPEG, MP3, WAV, WMA  і т.д.

Безпека понад усе! Виробники цієї магнітоли подбали про вашу безпеку, тому в ній передбачена також функція Bluetooth. У вас є можливість не тільки прослуховувати музику зі смартфону, але й приймати вхідні дзвінки, не відволікаючись від процесу водіння.

Працює автомагнітола на базі операційної системи Android 7.1, що робить процес керування швидшим, без гальм та зависань. Кількість ядер - 4. Вбудовано оперативної пам'яті - 2 Гб, внутрішньої - 32 Гб. Потужність складає 4х45 Вт.

Є можливість підключення камери заднього виду, а також керування кнопками керма, що також значно полегшить процес водіння.

У комплект поставки входять всі необхідні дроти для підключення, вам не потрібно докуповувати додаткові аксесуари для цього.

Таким чином, магнітола Ford Focus дає максимум функцій і зручності як при коротких, так і при тривалих поїздках. Ви не пошкодуєте про свій вибір!

Bluetooth Есть
GPS Есть
Артикул 6727-21390
Гарантия 12 месяцев
Дополнительные характеристики Память 2+32 Гб
Интерфейсы Подключение камеры заднего вида
Максимальная выходная мощность 4 х 45 Вт
Модель автомобиля Focus 2 2005-2011
Навигационное ПО iGo
Поддерживаемые форматы воспроизведения MKV
Размер экрана 9"
Разрешение экрана 1024x600
Совместимые марки автомобилей Ford

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!