Шолом велосипедний ABUS StormChaser S 51-55 Steel Blue (872006)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 73392-01
Артикул: 5f7c1c1226cecd4f154a186d
6 898 .грн
Скорочений опис
ABUS StormChaser ідеально підходить спортсменам, що змагаються на шосейних перегонах, крос-кантрі трейлах. Це легкий та зручний шолом з чудовою вентиляцією та надійним захистом.Антишоковий шар EPS цього шолома прикріплен... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 872006 Вес 250 Вид Взрослый Габариты упаковки 30 х 24 х 20 см Дополнительные характеристики - Доки для очков- Фиксация Zoom Ace- изготовлен в Италии. Категория Шлемы Количество отверстий 23 Материал -Наружная часть: 100% Пластик-Внутренняя часть: 100% Пенополистирол Размер 51 - 55 см Сменные антибактериальные вставки Есть Всі характеристики

ABUS StormChaser ідеально підходить спортсменам, що змагаються на шосейних перегонах, крос-кантрі трейлах. Це легкий та зручний шолом з чудовою вентиляцією та надійним захистом.

Антишоковий шар EPS цього шолома прикріплений до міцної зовнішньої оболонки безклейовим способом In-Mold. Верхнє покриття шолому додатково укріплює нижній кант, виготовлений з абсорбуючого матеріалу. Вентиляція здійснюється через 7 вхідних та 16 вихідних отворів, за допомогою технології охолодження Forced Air Cooling, що спрямовує рух повітря всередині шолому довкола голови. На голові аксесуар комфортно фіксується за допомогою м’якого пластикового напівкільця: система регулювання Zoom Ace підлаштовує його розмір під індивідуальну анатомію. Додаткова перевага моделі - її надзвичайна легкість.
ABUS StormChaser сумісний із зачіскою «хвіст», а отже підійде дівчатам та хлопцям із довгим волоссям. Ще одна приємна особливість моделі: спеціальні отвори AirPort позаду шолома, у яких можна закріпити дужки окулярів, коли в їх використанні немає потреби. Розташовані таким чином, окуляри не погіршують загальну аеродинаміку велогонщика.

Особливості:
- In-Mold,
- вентиляція FACT,
- 23 отвори вентиляції
- Доки для окулярів
- Фіксація Zoom Ace
- Виготовлений в Італії.

Артикул 872006
Вес 250
Вид Взрослый
Габариты упаковки 30 х 24 х 20 см
Дополнительные характеристики - Доки для очков- Фиксация Zoom Ace- изготовлен в Италии.
Категория Шлемы
Количество отверстий 23
Материал -Наружная часть: 100% Пластик-Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Размер 51 - 55 см
Сменные антибактериальные вставки Есть
теги легкие
Тип Обычный
Цвет Темно-синий

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!