Щітка для чищення та spa-масажу обличчя Luna Mini 2 Foreo Fuchsia Рожевий (258594)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 48527-01
Артикул: 5e28da40de2d3c004ff8e647
256 .грн
Скорочений опис
Що це?LUNA mini 2 – водостійка електрична щітка для догляду за шкірою обличчя. Підходить для всіх типів, глибоко та ніжно очищає шкіру, омолоджує, робить її здоровою, сяючою. Пристрій пропонує новий підхід до чищення обл... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 258594 Вид Щетка для лица Область применения Лицо Тип прибора Приборы по уходу за кожей лица Всі характеристики

Що це?LUNA mini 2 – водостійка електрична щітка для догляду за шкірою обличчя. Підходить для всіх типів, глибоко та ніжно очищає шкіру, омолоджує, робить її здоровою, сяючою. Пристрій пропонує новий підхід до чищення обличчя за допомогою звукової технології T-Sonic. У парі з м'якою щіткою з 3 видами щетинок ви досягнете максимального ефекту після декількох хвилин використання. З яскравими зовнішнім виглядом та зручною конструкцією апарат стане прикрасою вашої косметички. 8000 звукових пульсацій за хвилину, спрямовані через ніжні щетинки, допоможуть шкірі залишатися свіжою і красивою. Цей матеріал має антибактеріальні властивості. У ньому немає часу, це не дає бруду залишатися на поверхні щетинок. Водостійка безшовна конструкція повністю захищена від вологи. Пристроєм можна скористатися у ванній. LUNA mini 2 отримала велику очищувальну зону, що збільшує ефективність від процедур. Ви витратите менше часу і досягнете кращих результатів від використання.3 виду щетинок поєднують глибоку обробку пір, ніжний масажний ефект та тонізуючий догляд для омолодження. Поверхня щетинок на 26% більша, ніж у попередньої моделі. Це покращує гнучкість, коли щітка контактує зі шкірою, не допускає натягу або розтягування, зберігає пружність.

Як це працює?

Використовуйте протягом однієї хвилини двічі на день зі своїм улюбленим бальзамом . Щоб почати процедуру, нанесіть засіб для чищення на шкіру, намочіть щітку і увімкніть її. Підберіть 1 із 8 режимів пульсацій, щоб досягти кращого ефекту. Уповільніть інтенсивність розслаблюючого масажного догляду. Збільште кількість пульсацій для потужної та глибокої очистки. З новим звуковим моторчиком LUNA mini 2 виробляє в 2 рази більше пульсацій, краще прибирає забруднення та жир, швидше виводить токсини. З покращеною технологією пристрій залишається м'яким та ніжним, забезпечує максимальний комфорт під час процедур.

Артикул 258594
Вид Щетка для лица
Область применения Лицо
Тип прибора Приборы по уходу за кожей лица

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!