Ручний соковитискач для цитрусових Creation F15-7 металевий

Новинка
В наявності
0
Код товару: 74801-01
Артикул: 5f9fac9da89b465e6b6bb32b
359 .грн
Скорочений опис
Creation F15-7 - ручний соковитискач для цитрусових та інших фруктів побутового призначення. Корпус сріблястого кольору виготовлений з алюмінію. Прилад оснащений вбудованим резервуаром для рідини, що надходять.Соковитиск... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5601-19032 Гарантия 12 месяцев Дополнительный текст Встроенный резервуар для сока Материал Алюминий Можно мыть в посудомоечной машине Да Производитель Creation Размеры 250 х 142 х 115 мм Резервуар для сока Нет Страна-производитель товара Китай Цвет Серебристый Всі характеристики

Creation F15-7 - ручний соковитискач для цитрусових та інших фруктів побутового призначення. Корпус сріблястого кольору виготовлений з алюмінію. Прилад оснащений вбудованим резервуаром для рідини, що надходять.

Соковитискач є незамінним пристосуванням на кухні або барі, що дозволяє отримувати свіжий сік без особливих зусиль. Пристрій дозволяє готувати напої із різних фруктів. Натуральний продукт буде корисним у використанні за рахунок відсутності консервантів та інших шкідливих добавок.

Механічні інструменти чинять фрукти сильний тиск, тому мають продуктивність вище, ніж електронні. Це дозволяє забезпечити максимальний віджимання та отримати велику кількість соку.

Механічний соковитискач має такі переваги:

  • Доступність. Модель продається за помірною ціною, що дозволяє додати її до свого кухонного або барного арсеналу за мінімальних витрат.
  • Зручність. Пристрій має зрозумілий принцип роботи завдяки простій конструкції.
  • Ефективність. За допомогою ручного приладу можна вичавити максимум натурального соку із фруктів.
  • Легкість обслуговування. Очищення легко проводиться вручну за допомогою серветки, миючого засобу та води.
  • Довговічність. Модель відрізняється міцністю конструкції, завдяки чому здатна впоратися з інтенсивною експлуатацією протягом тривалого терміну.

Механізм високої якості дозволить готувати свіжі напої швидко.

Артикул 5601-19032
Гарантия 12 месяцев
Дополнительный текст Встроенный резервуар для сока
Материал Алюминий
Можно мыть в посудомоечной машине Да
Производитель Creation
Размеры 250 х 142 х 115 мм
Резервуар для сока Нет
Страна-производитель товара Китай
Цвет Серебристый

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!