Ручка зі зникаючим чорнилом Laix disappear pen (100258)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 47008-01
Артикул: 5ded51e34e411b005f3c790f
360 .грн
Скорочений опис
Ручка зі зникаючим чорнилом Laix disappear pen зовні ідентична звичайній кульковій ручці і пише таким же синім чорнилом, як і звичайна ручка. Вся різниця починає виявлятися через 5 хвилин після написання тексту. Він пост... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 100258 Всі характеристики

Ручка зі зникаючим чорнилом Laix disappear pen зовні ідентична звичайній кульковій ручці і пише таким же синім чорнилом, як і звичайна ручка. Вся різниця починає виявлятися через 5 хвилин після написання тексту. Він поступово починає світлішати і через півгодини він уже на 50% зникає, а повне зникнення відбувається приблизно через 2 години. Корпус виконаний із прогумованого пластику. Пише ручка досить тонко, ширина лінії становить 0,5 мм.

Швидкість зникнення чорнила залежить від температури навколишнього середовища, тобто. чим спекотніше - тим швидше зникатиме чорнило.

Для цієї ручки зі зникаючим чорнилом можна знайти безліч застосувань: можна розписуватися в різних документах, якщо Ви хочете, щоб Ваш підпис у них потім зник. Якщо Ви водій - то дана ручка зі зникаючим чорнилом ідеально підійде для розпису в протоколі, якщо Вас зупинили даішники з порушення правил дорожнього руху. Також такі ручки використовувалися на виборах для заповнення виборчих бюлетенів, а також вона може бути використана для розваги дітьми, наприклад, у шпигунських іграх.

Багато хто запитує - коли закінчиться паста зі зникаючим чорнилом, чи можна буде її замінити? Але якщо подумати - то можна дійти висновку, що ця ручка не призначена для тривалого писання тексту, тому що написане почне зникати через 5 хвилин і застосовуватися вона буде в основному тільки для розпису або написання коротких записок. Таким чином, пасти в ній вистачить Вам як мінімум на кілька років.

Якщо Ви хочете зробити комусь оригінальний подарунок, то ручка зі зникаючим чорнилом стане чудовим недорогим подарунком друзям, начальнику або дитині для шпигунських ігор.

Характеристики ручки:

  • Матеріал корпусу: прогумований пластик.
  • Колір пасти: синій.
  • Час початку зникнення чорнила: через 5 хвилин після написання.
  • Час повного зникнення: приблизно через 2 години.
  • Довжина: 147 мм.
  • Вага: близько 10 грам.
Артикул 100258

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!