Ручка для безінерційної котушки Yumoshi 1000 Black XL

Новинка
В наявності
0
Код товару: 85517-01
Артикул: 60530ae3b27ba506bf47c4cc
87 .грн
Скорочений опис
Універсальна ручка Yumoshi для безінерційної котушкиОднією з важливих частин рибальської котушки є ручка. Від неї, зокрема, залежить працездатність та довговічність котушкового механізму. Вона бере на себе основне навант... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5445-17112 Гарантия 1 месяц Тип Безынерционные Типоразмер 1000 Всі характеристики

Універсальна ручка Yumoshi для безінерційної котушки

Однією з важливих частин рибальської котушки є ручка. Від неї, зокрема, залежить працездатність та довговічність котушкового механізму. Вона бере на себе основне навантаження в процесі розмотування та змотування нитки, і більшою мірою – під час клювання. При її поломці доводиться ремонтувати котушку. Тому, вибираючи ручку для риболовної котушки, потрібно уважно дивитися на її характеристики.

Для виготовлення даної деталі виробник використовує комбінацію двох матеріалів – металу та пластику. Цей варіант вважається цілком надійним, міцним, а з огляду на низьку вартість представленої моделі – цілком відмінним рішенням для придбання новачкам чи дитині. Дана модель типу, що складається. При покупці рекомендується звернути увагу на діаметр штока, тому що від нього залежить наявність люфтів. Також слід виміряти шток. Якщо він занадто короткий, користуватися котушкою неможливо або важко, оскільки ручка торкатиметься ротора.

 

Артикул 5445-17112
Гарантия 1 месяц
Тип Безынерционные
Типоразмер 1000

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!