Пудра ананаса 100г Naturalissimo (260800047)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 66790-01
Артикул: 5f0d73ede262e45abc50c1ef
360 .грн
Скорочений опис
Кожна шкіра потребує регулярного зволоження та живлення. Пудра ананаса справжній десерт для вашого обличчя і тіла, який допоможе боротися з проблемами дерми і заповнити вітамінами, а також додасть молодість і красу. Прир... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260800047 Вид Гоммаж Вид маски по консистенции Сухие Гипоаллергенно да Действие Убирает жирный блеск Категория Для мужчин Класс косметики Натуральная Классификация косметического средства Органическая Область применения Область вокруг глаз Применение Ананасовую пудру можно смешивать с другими компонентами натуральных продуктов, таких как: голубая и белая глины, кофеин, экстракты, жемчужная пудра, базовыми комплексами масок. Разводить водой, или еще лучше натуральным био-тоником (гидролатом), смесь должна напоминать густую сметану. Наносить на лицо или тело ровным слоем и в зависимости от процедуры, смывать через 10-15 минут (маски для лица), 40-60 минут (антицеллюлитное обертывание). Всі характеристики

Кожна шкіра потребує регулярного зволоження та живлення. Пудра ананаса справжній десерт для вашого обличчя і тіла, який допоможе боротися з проблемами дерми і заповнити вітамінами, а також додасть молодість і красу. Природа підготувала для Вас найкраще – за допомогою унікальної технології від  «Натуралісимо»

Ефект від використання

Застосування пудри ананасу ТМ «Naturalissimo» дає видимі результати, які проявляються в: усуненні набряклості та запальних процесів пілінгу, пом'якшенні та очищенні шкіри розгладжуванні зморшок

  • дбайливому догляді за жирною шкірою
  • жіроспалюючий ефект в антицелюлітних програмах
  • За відгуками косметологів ефект спостерігається після проведення перших процедур

    < p> Пудра ананаса – унікальний за своїми косметичними властивостями засіб у вигляді дрібнодисперсного порошку, який здатний проникати в більш глибокі шари дерми. . Вона виходить шляхом промислового сушіння під впливом оптимальних температур, які зберігають усі корисні речовини. Використання фруктової пудри позитивно впливає на шкіру і виконує важливі функції.

    Властивості активних компонентів

    Ананас є джерелом. комплексу вітамінів групи В, провітаміну А, вітамінів С, PP, E, містить низку мікроелементів та корисних мінералів, серед яких слід виділити калій, цинк, йод, магній. Однак виняткову цінність має бромелаїн, що міститься в ньому, – рослинний фермент. Такий багатий природний комплекс сприяє: нормалізації кровообігу, посиленню живлення та зволоження, омолодженню епідермісу, зменшенню набряклості та запалень шкіри.

  • >відлущування відмерлих клітин та відбілювання пігментації
  • покращення тонусу та процесів регенерації
  • активного розщеплення жирів
  • Застосування в косметології

    Пудра ананаса – це 100% натуральний косметичний засіб високої якості. Застосовувати її можна для ферментного пілінгу, вітамінізації та збагачення глиняних, альгінатних та мінеральних масок для обличчя та тіла, як основний компонент для проведення антицелюлітної терапії. Фруктова пудра додається маски як порошку. Широке застосування засіб отримало миловаріння.

    Рекомендації щодо застосування

    Ананасову пудру можна змішувати з іншими компонентами натуральних продуктів, таких як: блакитна та біла глини, кофеїн, екстракти, перлина пудра, базовими комплексами масок. Розводити водою, або ще краще натуральним біотоніком (гідролатом), суміш повинна нагадувати густу сметану. Наносити на обличчя або тіло рівним шаром та залежно від процедури, змивати через 10-15 хвилин (маски для обличчя), 40-60 хвилин (антицелюлітне обгортання).

    Артикул 260800047
    Вид Гоммаж
    Вид маски по консистенции Сухие
    Гипоаллергенно да
    Действие Убирает жирный блеск
    Категория Для мужчин
    Класс косметики Натуральная
    Классификация косметического средства Органическая
    Область применения Область вокруг глаз
    Применение Ананасовую пудру можно смешивать с другими компонентами натуральных продуктов, таких как: голубая и белая глины, кофеин, экстракты, жемчужная пудра, базовыми комплексами масок. Разводить водой, или еще лучше натуральным био-тоником (гидролатом), смесь должна напоминать густую сметану. Наносить на лицо или тело ровным слоем и в зависимости от процедуры, смывать через 10-15 минут (маски для лица), 40-60 минут (антицеллюлитное обертывание).
    Состав Пудра ананаса и мальтодекстрин (антислеживатель не более 5%)
    Тип кожи Сухая

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!