Протиударний чохол JETech 360° + скло 9Н на Iphone 6/6s Black (23311132)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 70992-01
Артикул: 5f3b8b07a8aa895669733e99
280 .грн
Скорочений опис
Чохол із захисним склом JETech 360° для Вашого iPhone попіклується про ваш смартфон абсолютно з усіх боків, а також стане чудовим стильним доповненням для нього.Надтонка конструкція, яка поділяється на окремі елементи, з... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 23311132 В комплекте Защитное стекло Материал Пластик Особенности Противоударный Совместимая модель 6S Совместимость Apple Совместимость с Apple iPhone iPhone 6/6s Совместимый бренд Apple Форм-фактор Панель Цвет Black Всі характеристики

Чохол із захисним склом JETech 360° для Вашого iPhone попіклується про ваш смартфон абсолютно з усіх боків, а також стане чудовим стильним доповненням для нього.

Надтонка конструкція, яка поділяється на окремі елементи, захистить смартфон з усіх боків одразу. Чохол виготовлений з якісного німецького полікарбонату, який прослужить вам дуже довгий час, а загартоване скло твердістю 9Н дбає про екран вашого улюбленого телефону. Збірна конструкція відмінно сходиться на стиках, всі елементи з'єднуються і добре прилягають до смартфону.
 

Ультратонкий

Товщина JETech 360° становить всього 1 мм. Ви ще ніколи не бачили настільки тонких чохлів, що повністю покривають смартфон! Ваш девайс збереже свій естетичний вигляд і майже не збільшиться у розмірі.

Всі деталі прийняті до уваги

Отвори для камери, спалаху, сканера відбитків пальців не заважають їхній нормальній роботі, а вирізи в нижній частині аксесуара сприяє відтворенню оригінального звуку.
 

Складається з 2-х накладок, що повністю покривають задню панель, бічні торці, фронтальну сторону смартфона. У комплект входить також ударостійке скло твердістю 9Н, яке захищає екран смартфона від потертостей і розколів.

У комплекті:

  • Чохол JETech 360°
  • Захисне скло (твердістю 9Н)
  • 2 залфетки для поклейки захисного скла (Складається з вологої спиртової та сухої серветок) 
Артикул 23311132
В комплекте Защитное стекло
Материал Пластик
Особенности Противоударный
Совместимая модель 6S
Совместимость Apple
Совместимость с Apple iPhone iPhone 6/6s
Совместимый бренд Apple
Форм-фактор Панель
Цвет Black

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!