Прес для часнику з ручкою Tops рожевий (92-8727345)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 101640-01
Артикул: 64218593655ed833d956ab42
195 .грн
Скорочений опис
За допомогою такого преса Ви зможете швидко і легко продавити часник, а його стильний дизайн неодмінно підійде до інтер'єру Вашої кухні. Прес для часнику, виконаний з нержавіючої сталі та міцного пластику, займе гідне мі... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 92-8727345 Вес, г 100 Материал Пластик / Нержавеющая сталь Можно мыть в посудомоечной машине Да Размеры 10,8 х 5,2 х 7 Тип Прессы для чеснока Цвет розовый Всі характеристики
За допомогою такого преса Ви зможете швидко і легко продавити часник, а його стильний дизайн неодмінно підійде до інтер'єру Вашої кухні. Прес для часнику, виконаний з нержавіючої сталі та міцного пластику, займе гідне місце серед аксесуарів на кухні та стане вашим незамінним помічником на довгі часи. Оригінальний дизайн та якість виконання не залишать байдужими ні тих, хто любить готувати, ні досвідчених професіоналів-кухарів. При його використанні можна одночасно подрібнювати кілька зубців часнику, він легко миється за рахунок відсутності важкодоступних місць і його легко утримувати в чистоті. Підходить як для подрібнення часнику, горіхів та ягід.
Функціональний прес для часнику подрібнює часник на раз, два, три!
Просто покладіть один-два зубчики під прес, вигнута ергономічна форма дозволяють за кілька секунд подрібнити відразу кілька зубчиків часнику - ароматний сік і подрібнений часник моментально вийдуть через отвір, і ваші руки не пахнуть часником.
Прес для часнику можна мити в посудомийній машині і зручно зберігати на гачку.
 
Нарешті то придумали, прес для часнику, який ефективний і зручний у використанні, унікальна форма часнику, дозволить Вам швидко натиснути потрібну кількість часнику, а вимити його не складе великої праці. Виготовлений з нержавіючої сталі та міцного пластику.
      Якщо у Вас немає такого преса, Вам варто його придбати, багато хто переконався в його ефективності та простоті!
Артикул 92-8727345
Вес, г 100
Материал Пластик / Нержавеющая сталь
Можно мыть в посудомоечной машине Да
Размеры 10,8 х 5,2 х 7
Тип Прессы для чеснока
Цвет розовый

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!