Портативний газовий пальник з п'єзопідпалом Happy Home BDZ-155-A 2.1kw/h 1800kcal/h (300537)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 63207-01
Артикул: 5ecf918cdcd1f429fb66f30e
870 .грн
Скорочений опис
     Невелика туристична пічка на один пальник з економною витратою газу, одного стандартного балона для пічки, вистачає на 3 години роботи в середньому режимі горіння. Портативна газова плитка обладнана системою запобіг... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 300537 Количество конфорок 1 Мощность 1500 Тип Газовая горелка Тип соединения Цанговое Всі характеристики

     Невелика туристична пічка на один пальник з економною витратою газу, одного стандартного балона для пічки, вистачає на 3 години роботи в середньому режимі горіння. Портативна газова плитка обладнана системою запобігання витоку газу, автоматичним розпалюванням та цільно ― литим пальником. Одного невеликого балончика з легкістю вистачає для того, щоб приготувати. Плитка укомплектована зручним кейсом для транспортування. Коли Ви виїжджаєте на рибалку на кілька днів або просто звикли до комфорту та зручності навіть на природі, то Вам знадобиться газова плита.

Поясниться це легко: зручна та міцна конструкція, надійні стійки для встановлення посуду, цільно ― литий пальник, система запобігання витік газу, пластиковий кейс для зручного транспортування. Все спрямоване на те, щоб процес розігріву або приготування їжі зробити максимально комфортним та швидким. А додатково вбудована система п'єзопідпалу звільнить Вас від пошуку сірників або запальнички.
Витрата зрідженого газу - 90 г/год
П'єзопідпал
Габарити, (ВхШхГ) – 10х34х25 см 

Артикул 300537
Количество конфорок 1
Мощность 1500
Тип Газовая горелка
Тип соединения Цанговое

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!