Парфумований дезодорант Chifon Emper Women Дезодорант 200 ml арт.35680

Новинка
В наявності
0
Код товару: 47628-01
Артикул: 5e0374f28ecae3005e53b8b5
238 .грн
Скорочений опис
Який аромат користується у жінок найвищим попитом? Це загадка парфумерів, але вони спробували її розгадати. Легкий, як шифон і ніжний, наче оксамит, солодкий, як шербет і спокусливий, як казки Шахерезади. Мабуть так можн... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул hub_KGba35857 Категория Для женщин Класс косметики Миддл-маркет Ноты мандарин,бергамот,жасмин,сандал,роза,ваниль,белый мускус Объём 200 мл Преобладающий запах Цветочный Тип Парфюмированный дезодорант Всі характеристики

Який аромат користується у жінок найвищим попитом? Це загадка парфумерів, але вони спробували її розгадати. Легкий, як шифон і ніжний, наче оксамит, солодкий, як шербет і спокусливий, як казки Шахерезади. Мабуть так можна охарактеризувати дезодорант Chifon від Emper. Здається, що глибині його звучання й млосності немає межі. З кожною нотою він захоплює у свій полон і не відпускає. А серед квіткових нот аромату жінка починає сама відчувати себе квіткою – тендітною, ніжною та чарівною. Цей аромат – джерело енергії для життєрадісних жінок, які не вміють і не люблять нудьгувати.

З акордами троянди та жасмину аромат наповнюється ніжністю, а ванільне звучання надає йому чарівності. А акценти соковитого мандарину та свіжого бергамоту насичують аромат і роблять його стійким.

Це запах літа, сонця, теплої морської води та високого заходу сонця. З ним жінка почувається не просто щасливою, вона знаходить себе у цьому світі, своє місце під сонцем, де їй не лише комфортно, а й спокійно. І звичайно, така жінка приваблюватиме погляди чоловіків, оскільки від неї віє харизматичністю та чуттєвістю. А у погляді можна прочитати те, що вона ніколи не скаже вголос.



< tr> < td>Країна виробник < /tbody>
АртикулMM35680
БрендEmper
Тип Парфумований дезодорант
Вигляд жіноча
ОАЕ
Обсяг 200 мл
Переважаючий запах Квітковий
Початкова нота мандарин, бергамот
Нота серця жасмин, сандал, троянда
Кінцева нота ваніль, білий мускус
Артикул hub_KGba35857
Категория Для женщин
Класс косметики Миддл-маркет
Ноты мандарин,бергамот,жасмин,сандал,роза,ваниль,белый мускус
Объём 200 мл
Преобладающий запах Цветочный
Тип Парфюмированный дезодорант

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!