Парфумована вода Hope Women Rasasi Women EDP 50 ml арт.30122

Новинка
В наявності
0
Код товару: 47599-01
Артикул: 5e0374f28ecae3005e53b8ec
998 .грн
Скорочений опис
Квіткові та фруктові композиції зазвичай дарують жінкам відчуття радості, бадьорості та щастя. Незвичайний аромат Hope Women Rasasi підкорює своєю м'якістю та проникливістю. Насичений фруктовий відтінок стиглої сливи та ... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул hub_SpNO31409 Категория Для женщин Класс косметики Миддл-маркет Ноты слива и дыня,роза,мускус и сандаловое дерево Объём 50 мл Преобладающий запах Фруктовый Тип Парфюмированная вода Всі характеристики
Квіткові та фруктові композиції зазвичай дарують жінкам відчуття радості, бадьорості та щастя. Незвичайний аромат Hope Women Rasasi підкорює своєю м'якістю та проникливістю. Насичений фруктовий відтінок стиглої сливи та солодкої дині в перших нотах заворожує. Він огортає жінку дивовижним міксом енергії та релаксу одночасно. Такий аромат дарує відчуття спокою, розслабленості, надає сил для того, щоб знову дивувати і підкорювати. Квіткова нотка в цьому букеті одна – шикарна троянда, яка захоплює багатогранністю, адже у поєднанні з різними компонентами аромату вона відкривається по-новому. Грайлива і спокійна, жіночна та ніжна – троянда мінлива, як жіночий характер і така сама непередбачувана. Але вона велично поступається місцем фінальним ноткам – чуттєвому мускусу та аромату сандалового дерева. І досконалість набутого аромату вражає. Він припаде до душі представницям прекрасної статі різних вікових категорій, оскільки сповнений жіночності та ніжності.



< tr> < td>Країна виробник < /table>
Артикул hub_SpNO31409
Категория Для женщин
Класс косметики Миддл-маркет
Ноты слива и дыня,роза,мускус и сандаловое дерево
Объём 50 мл
Преобладающий запах Фруктовый
Тип Парфюмированная вода

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Нещодавно переглянуті

NLO.com.ua: Інтернет-магазин для всієї родини

Ласкаво просимо до NLO.com.ua, вашого універсального інтернет-магазину з широким асортиментом товарів для всієї родини! Ми пропонуємо якісні продукти на будь-який смак і бюджет, щоб задовольнити потреби кожного члена вашої родини.

На нашому сайті ви знайдете:

  • Побутову техніку та електроніку для вашого дому
  • Товари для здоров'я та краси
  • Іграшки та навчальні матеріали для дітей різного віку
  • Спортивне спорядження та аксесуари для активного відпочинку
  • Інструменти та обладнання для дому та саду
  • І багато іншого!

Ми дбаємо про те, щоб ваші покупки були зручними і приємними, тому пропонуємо швидку доставку, безпечні способи оплати та відмінний сервіс підтримки клієнтів.

Приєднуйтеся до нашої спільноти задоволених покупців та відкрийте для себе світ якісних товарів за доступними цінами разом з NLO.com.ua!

АртикулMM30122
БрендRasasi
Тип Парфумована вода
Вигляд жіноча
ОАЕ
Обсяг 50 мл
Переважаючий запах Фруктовий
Початкова нота злива та диня
Нота серця троянда
Кінцева нота мускус і сандалове дерево