Палиці для скандинавської ходьби трекінгові Tramp Compact TRR-004 (008777)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 54536-01
Артикул: 5e8edd7e9594bb472427fd90
1 959 .грн
Скорочений опис
Палиці для скандинавської ходьби трекінгові Tramp Compact TRR-004Будь-які спортивні тренування мають користь, яку можна розкрити лише за умови правильного виконання вправ. Найважливішим і практичним єдиним снарядом для с... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 8777 Вид Многофункциональные Категория Унисекс Количество секций 3 Максимальная длина, см 135 Материал Алюминий Материал рукоятки Пробка Механизм регулировки висоты Телескопический Минимальная длина, см 67 Назначение Универсальные Всі характеристики
Палиці для скандинавської ходьби трекінгові Tramp Compact TRR-004

Будь-які спортивні тренування мають користь, яку можна розкрити лише за умови правильного виконання вправ. Найважливішим і практичним єдиним снарядом для спортивної скандинавської ходьби є ціпки. Від їх якості та грамотного використання безпосередньо залежить успіх всього тренування. При звичайній ходьбі ми використовуємо максимум 70% м'язової мускулатури. Згідно з дослідженнями, скандинавська ходьба допомагає задіяти близько 90% м'язів та спалити майже вдвічі більше калорій, ніж за звичайної ходьби. Подібні тренування йдуть на користь кожному, хто прагне підтримувати активний спосіб життя.

Трисекційні складні палиці для скандинавської ходьби Tramp Compact - це перш за все зручність транспортування, компактність і можливість проведення тренувань з різною довжиною, а, значить, з різним навантаженням. Довжина палиць швидко регулюється за допомогою 2 фіксаторів верхньої клямки FastLock для швидкого регулювання та нижнього цангового фіксатора в діапазоні від 67 до 130 см, що дозволить використовувати палиці людині будь-якого зросту.

Темляк-рукавичка' для занять скандинавською ходьбою швидко відстібається/пристібається до палиці, регулюється під об'єм щітки застібкою на липучці, а також може регулюватися ближче-далі по відношенню до рукояті.

Палиці для скандинавської ходьби Tramp Compact стануть вашим партнером у спортивній ходьбі та дозволять підтримувати в тонусі групи м'язів та зміцнювати серцево-судинну систему.


Характеристики:

  • Виробник: Tramp,
  • Матеріал Alu 6061,
  • Кількість секцій: 3,
  • Мінімальна довжина у складеному вигляді: 67 см,
  • Максимальна довжина: 135 см,
  • Вага: 620 г,
  • Матеріал рукоятки : Гума + пробка,
  • Діаметр секцій: 18/16/14 мм.


Комплектація:

  • Палиці 1 пара (2 шт),
  • Снігові кільця 5 см (1 пара),
  • Кінцівники 'башмачок' для ходьби асфальтом (1 пара).
Артикул 8777
Вид Многофункциональные
Категория Унисекс
Количество секций 3
Максимальная длина, см 135
Материал Алюминий
Материал рукоятки Пробка
Механизм регулировки висоты Телескопический
Минимальная длина, см 67
Назначение Универсальные
Тип Треккинговые палки

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!