Органайзер-тримач для кабелів Ugreen LP114 для 4 проводів Чорний (30762)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 64803-01
Артикул: 5eeaf66ccf876963ab4600da
194 .грн
Скорочений опис
Зручний силіконовий органайзер для проводів UgreenLP114 дозволяє легко підтримувати порядок на робочому столі. Він надійно кріпиться до різноманітних покриттів у будь-якому положенні. Проводи зарядних пристроїв, якщо їх ... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 30762 Вместительность проводов 4u Гарантийный срок 1 Материал Силикон Размещение Настольный Разновидности Для 4 проводов Состояние Новое Страна производитель Китай Тип Органайзер для проводов Тип держателя Универсальный Всі характеристики

Зручний силіконовий органайзер для проводів UgreenLP114 дозволяє легко підтримувати порядок на робочому столі. Він надійно кріпиться до різноманітних покриттів у будь-якому положенні.

Проводи зарядних пристроїв, якщо їх кілька, зазвичай плутаються, падають на підлогу і страшенно заважають. Цей органайзер допоможе навести повний порядок на вашому столі. Кожен провід буде займати своє місце і завжди знаходитися під рукою. Зручний силіконовий органайзер Ugreen LP114 розрахований на проводи діаметром близько 5 мм. Він підійде для зарядних пристроїв, USB проводів та інших кабелів для підключення техніки.

Закріпити органайзер можна у зручному положенні. На ньому є клейка основа, яка фіксує цю штуку на будь-якій поверхні. Наприклад, можна закріпити органайзер на торці стола або навіть на стіні.

  • Кріплення: Клейка основа (3М)
  • Матеріал: Силікон
  • Розмір:
    - Для 4 проводів: 105 х 20 х 14 мм
    - Для 7 проводів: 125 х 20 х 14 мм
  • Колір: Чорний
  • Модель: LP114
  • Бренд: Ugreen
  • Артикул 30762
    Вместительность проводов 4u
    Гарантийный срок 1
    Материал Силикон
    Размещение Настольный
    Разновидности Для 4 проводов
    Состояние Новое
    Страна производитель Китай
    Тип Органайзер для проводов
    Тип держателя Универсальный
    Цвет Черный

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!