Ніж Tramontina Master 24604/086 Білий (3203)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 43389-01
Артикул: 5d6e7a5fac6d8e005f508a17
958 .грн
Скорочений опис
Tramontina Master 24604/086 — Філійний кухонний ніж серії Professional Master. Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та виготовлений з якісних матеріалів. Філейний та універсальний ніж в... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 3203 Длина лезвия 153 мм Длина лезвия, мм 153 Материал клинка Нержавеющая Сталь Материал лезвия Нержавеющая сталь Материал рукояти Полипропилен Материал рукоятки Полипропилен Назначение Для Отделения Мяса От Кости Серия Master Тип Кухонные Всі характеристики

Tramontina Master 24604/086 — Філійний кухонний ніж серії Professional Master. Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та виготовлений з якісних матеріалів. Філейний та універсальний ніж в одному флаконі. Зручний гнучкий ніж для м'яса, риби, птахів. Можна використовувати і як обвалочник.

Леза виготовлена ​​з якісної та твердої нержавіючої сталі. Вона має гарну пластичність і легко впорається з будь-якими повсякденними завданнями. Krupp 1.4110 (DIN 1.4110) - мартенситна нержавіюча сталь, що здебільшого відповідає американському стандарту AISI 440A або азіатському AUS-6. Ця сталь може бути загартована до пристойної твердості HRC 56-58 і на відміну від 440 °C вона більш корозійностійка. І що дуже важливо, на Krupp 1.4110 легше отримати і підтримувати дуже гостру край бритва (ніж на більш високовуглецевої 440C). Склад сталі включає: вуглець (0,65-0,75%), хром (13-15%), марганець (1%), молібден (0,55-065%), кремній (0,35-0, 45%). Сертифікат NSF (National Sanitation Foundation), організації визнаної у всьому світі, яка проводить консультації, перевірки та навчання з безпеки здоров'я їжі, води, повітря та навколишнього середовища. Твердість сталі становить 54-56 HRC.

Загальна довжина ножа — 290 мм. Довжина леза — 153 мм. Товщина леза — 2 мм.

Рукояті серії Professional Master з антибактеріальними властивостями Microban, яка не схильна до розмноження бактерій і грибків. Це означає, що ножі довше зберігають чистоту, забезпечуючи користь у плані гігієни та скорочуючи популяцію хвороботворних мікроорганізмів. При виготовленні ножів антибактеріальна речовина вводиться в ручку та зберігається протягом усього терміну служби.

Виробник ножа, фірма Tramontina — світовий лідер у виробництві товарів для кухні. Потужність виробництва знаходиться в Бразилії.

Артикул 3203
Длина лезвия 153 мм
Длина лезвия, мм 153
Материал клинка Нержавеющая Сталь
Материал лезвия Нержавеющая сталь
Материал рукояти Полипропилен
Материал рукоятки Полипропилен
Назначение Для Отделения Мяса От Кости
Серия Master
Тип Кухонные
Тип крепления рукоятки Всадной
Тип лезвия Штампованный
Цвет рукояти Белый

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!