Ніж обробний RINGEL Besser, 200 мм (6474620)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 67446-01
Артикул: 5f0dd6873e0bc44a2979dfb2
358 .грн
Скорочений опис
. Ніж Besser. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: нержавіюча сталь. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: нержавіюча сталь. Призначення ножа: обробний Корпус серії ножів BESSER виготовлений методом цільного ли... Читати далі...
Загальні характеристики
EAN 6900064746200 Артикул RG-11003-3 В упаковке Блистер Длина лезвия, мм 200 Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку! Материал лезвия Нержавеющая сталь Материал рукоятки Нержавеющая сталь Можно мыть в посудомоечной машине Да Назначение Разделочный Режущая кромка ножа Гладкая Всі характеристики
. Ніж Besser
. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: нержавіюча сталь
. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: нержавіюча сталь. Призначення ножа: обробний

Корпус серії ножів BESSER виготовлений методом цільного лиття з нержавіючої сталі. Ножі мають правильну геометричну форму та добре збалансовані. Ручка додатково має сатинове полірування.

ЛЕЗІВ НОЖА ВИГОТОВЛЕНО З НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ

Мартенситна нержавіюча сталь (сталь AISI 420), з якої виготовлено лезо ножа, має високу міцність і корозійну стійкість. Підвищений вміст вуглецю надає оптимальної твердості 47-50 за шкалою Роквелла.

САТИНОВА ПОЛІРУВАННЯ РУЧКИ

Надає завершений вигляд ножам і додає антиковзкого ефекту для безпечного використання ножів.

Ніж обробний

Обвалювальний ніж призначений насамперед для відокремлення кісток від м'якоті м'яса. Лінія ріжучої кромки знаходиться на осі обертання ножа. За рахунок цього обвалочний ніж - найкерованіший, найяскравіший з усіх кухонних ножів.

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгівельна марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня надихатиме вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав найкращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є та буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приладах найвибагливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, що дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні

 

EAN 6900064746200
Артикул RG-11003-3
В упаковке Блистер
Длина лезвия, мм 200
Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку!
Материал лезвия Нержавеющая сталь
Материал рукоятки Нержавеющая сталь
Можно мыть в посудомоечной машине Да
Назначение Разделочный
Режущая кромка ножа Гладкая
Серия Besser

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!