Ніж Кухонний Tramontina 23425/065 Plenus Обвалочний (349731)
Довжина леза - 127 мм;
Товщина леза – 1,2 мм;
Матеріал рукояті - поліпропілен;
Матеріал клинка - сталь AISI 420;
Зручна ергономічна рукоять ножів серії PLENUS не ковзає навіть у мокрій руці.
Сталь, яка використовується для виробництва ножів Tramontina, піддається унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, проморожування, нагрівання газом). В результаті вона набуває особливої пластичності, корозійної та жаростійкості, зберігаючи твердість близько 53 HRC за шкалою Роквелла. Тому ножі Tramontina вимагають не такого частого заточування порівняно з ножами інших виробників з аналогічною сталлю. Це пояснює більш довгий термін служби ножів Tramontina.