Надувна тканинна подушка Bestway 69607

Новинка
В наявності
0
Код товару: 87382-01
Артикул: 609828942d30d152320cc874
289 .грн
Скорочений опис
ГАБАРИТИІнформацію про розміри виробник надає лише у максимальних фактичних значеннях. З огляду на специфіку надувного виробу, відхилення в розмірах допустимі від 3 до 10 см. Також, розміри спальне місце, у складеному ви... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул LI600065 Вид Подушки Возрастная группа Взрослые Габариты 36 х 31 х 11 см Количество мест Одноместные Материал ПВХ Цвет Синий Всі характеристики

ГАБАРИТИ
Інформацію про розміри виробник надає лише у максимальних фактичних значеннях. З огляду на специфіку надувного виробу, відхилення в розмірах допустимі від 3 до 10 см. Також, розміри спальне місце, у складеному вигляді, розмір пуфика, розраховані нами для зручності у підборі, вони є приблизними.
Розмір фактичний, габаритний (вказані на коробці): 36 х 31 х 11 см;
Серія Air Furniture™ пропонує вам захоплюючу та яскраву лінію надувних меблів! Призначена для ночівлі, денного сну та подорожей, без шкоди для комфорту та зручності відпочинку.
Матеріал
ПВХ Матеріал ПВХ (вініл) - це один з найпопулярніших матеріалів . Не має аналогів! ✓ товщина матеріалу: 0.28; ✓ герметичність 100% непроникність як води, так і повітря; ✓ еластичність: стійкий до розтягування надування та здування; ✓ довговічний: стійкий до зносу та температурних стрибків, легко піддається ремонту в домашніх умовах.
Флоковане покриття
Часто називають «велюрова поверхня». Флокування - це технологія, що полягає в нанесенні на поверхню ПВХ волокон обробленому текстилі. ✓ товщина флока: 0.10; ✓ комфорт у дотику: м'який, приємний; ✓ комфорт у використанні: наматрацник НЕ ковзає.
водостійкість
Виходячи зі специфіки надувного виробу, логічно стверджувати, що даний продукт також 100% водостійка. Ви можете використовувати цей виріб Не тільки в домашніх умовах і поза домом, але й для відпочинку на воді!

Артикул LI600065
Вид Подушки
Возрастная группа Взрослые
Габариты 36 х 31 х 11 см
Количество мест Одноместные
Материал ПВХ
Цвет Синий

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!