Набір викруток для ремонту мобільних телефонів 25 штук Leory RT-25 (100101)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 46964-01
Артикул: 5ded5141f2fdb50053bc6753
510 .грн
Скорочений опис
Незамінний набір викруток для ремонту телефонів для майстрівНабір викруток для ремонту мобільних телефонів Leory RT-25 призначений для майстрів, які займаються ремонтом мобільних телефонів та іншої портативної електронік... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 100101 Дополнительные характеристики 24 насадки + держатель Количество единиц 25 Комплектация - Отвертка.- Сменные насадки.- Кожаный кейс. Материал Сталь Всі характеристики

Незамінний набір викруток для ремонту телефонів для майстрів

Набір викруток для ремонту мобільних телефонів Leory RT-25 призначений для майстрів, які займаються ремонтом мобільних телефонів та іншої портативної електроніки. Він складається з 25 предметів, з яких 24 насадки та безпосередньо викрутка, в яку і вставляються насадки.

Серед насадок є хрестові та плоскі викрутки різних розмірів, викрутки – зірочки, які допоможуть відкрутити 99% болтиків при розбиранні чи збиранні мобільних телефонів. Детальніше види насадок з комплекту Ви можете розглянути на фотографіях товару.

Сам тримач викрутки у верхній частині має наконечник, що крутиться. З ним дуже зручно однією рукою притискати викрутку до болта, а іншою рукою відкручувати або закручувати болтик, провертаючи корпус викрутки.

Весь набір викруток для ремонту стільникових телефонів знаходиться в органайзері зі шкірозамінника, всі насадки на виду і Ви зможете дуже швидко знайти та дістати потрібну насадку. Закривається чохол на металеву кнопку.

Артикул 100101
Дополнительные характеристики 24 насадки + держатель
Количество единиц 25
Комплектация - Отвертка.- Сменные насадки.- Кожаный кейс.
Материал Сталь

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!