Мультифункціональна Док-Станція DOBE для Playstation 5 з LED зарядкою для 2-х геймпадів PS5 Dualsense (TP5-05100)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 101643-01
Артикул: 6421bac4a2c3eb6cad351dfd
2 500 .грн
Скорочений опис
Мультифункціональна док-станція для підставки та охолодження консолі Playstation PS5 Disc & Digital Editions. Крім цього, вона має 2 місця для заряджання ваших джойстиків Dualshock з індикацією заряду та зберігання до 10... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул TP5-05100 Интерфейс USB Обратная связь Да Тип Зарядная станция Тип упаковки Картонная коробка Всі характеристики
Мультифункціональна док-станція для підставки та охолодження консолі Playstation PS5 Disc & Digital Editions. Крім цього, вона має 2 місця для заряджання ваших джойстиків Dualshock з індикацією заряду та зберігання до 10 дисків. 

Специфікація та характеристики:

  • Багатофункціональна підставка "Все в одному". Охолодна підставка PS5 з всмоктуючим охолодним вентилятором, зарядною станцією для двох контролерів та світлодіодною індикацією, 10 ігровими слотами, слотом для розміщення пульта дистанційного керування. Кабель USB-C 2 в 1 і гвинт для фіксації Playstation 5 допоможуть упорядкувати і заощадити місце на робочій поверхні.
  • Універсальна підставка. Підходить для PS5 Disc & Digital Editions. Розміщуючи консоль вертикально на нашій підставці, ви можете встановити 10 дисків, пульт дистанційного керування та контролери PS5. Економія вашого простору.
  • Світлодіодний індикатор та швидке заряджання. Заряджання до 2 контролерів одночасно повністю відбувається за 3 години. Завдяки чіткому світлодіодному індикатору ви відразу дізнаєтеся про стан зарядки: якщо світиться червоне світло, то зарядка шукається, а якщо Синє світло, то контролер повністю заряджений.
  • Ефективний та тихий охолоджувач. Вбудовані 2 вентилятори забезпечують відмінну систему повітряного потоку, запобігають перегріву консолі PS5 та продовжують термін її служби.
  • Інтелектуальний захист. Вбудований чіп безпеки запобігає перезарядженню контролерів, перегріву, перенапруги, короткому замиканню, забезпечує безпеку ваших пристроїв ps5.

Комплектація:

  • 1 X Док-станція DOBE
  • 1 X перехідник для підключення
  • 1 X інструкція
Артикул TP5-05100
Интерфейс USB
Обратная связь Да
Тип Зарядная станция
Тип упаковки Картонная коробка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!