Миша Logitech M185 Wireless Mouse Red (6483685)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 68465-01
Артикул: 5f1977b9b1fa2606bb372abf
799 .грн
Скорочений опис
Тип підключення: БездротовеТип сенсора: ОптичнийІнтерфейс: Радіоінтерфейс Наноприймач можна залишати в ноутбуціПрацює на комп'ютерах з операційною системою Windows та Mac. Він такий мініатюрний і непомітний, що підключив... Читати далі...
Загальні характеристики
EAN 5099206028869 Артикул 910-002240 Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку! Интерфейс Радиоинтерфейс (USB) Назначение Обычные Основной цвет Красный, Черный Особенности Для обеих рук (симметричный дизайн) Размер мыши Маленькая Тип подключения Беспроводное Тип сенсора Оптический Всі характеристики
Тип підключення: Бездротове
Тип сенсора: Оптичний
Інтерфейс: Радіоінтерфейс

Наноприймач можна залишати в ноутбуці
Працює на комп'ютерах з операційною системою Windows та Mac. Він такий мініатюрний і непомітний, що підключивши його до USB-порту, ви можете залишити його там. До того ж, можна сміливо розпрощатися з занепокоєнням про те, що ви втратите приймач.

Технологія Plug-and-Play забезпечує зручність підключення
Ніякого програмного забезпечення, жодних проблем. Просто підключаєте наноприймач до порту комп'ютера і відразу приступаєте до використання миші.

Зручна ергономічна форма
Ергономічна конструкція забезпечує зручність використання як правою, так і лівою рукою. Працювати з нею набагато зручніше, ніж із сенсорною панеллю ноутбука.

Ідеально підходить для ноутбуків та нетбуків
Миша працює з Windows, Mac та Linux. Незалежно від того, на якому комп'ютері ви працюєте сьогодні або який купите завтра, ця миша завжди працюватиме так, як потрібно.

EAN 5099206028869
Артикул 910-002240
Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку!
Интерфейс Радиоинтерфейс (USB)
Назначение Обычные
Основной цвет Красный, Черный
Особенности Для обеих рук (симметричный дизайн)
Размер мыши Маленькая
Тип подключения Беспроводное
Тип сенсора Оптический

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!