Кріплення сидіння West Biking 0801103

Новинка
В наявності
0
Код товару: 85515-01
Артикул: 605309e5b27ba506bf47c4ac
77 .грн
Скорочений опис
Кріплення велосипедного сідлаРозміри: 68 х 38 мм, Матеріал: СтальПідгонка сидіння надзвичайно важлива для забезпечення максимального комфорту для велосипедиста. Правильне встановлення залежить від різних параметрів велос... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5008-15290 Гарантия 1 месяц Тип Крепление сиденья Цвет Черный Всі характеристики

Кріплення велосипедного сідла

Розміри: 68 х 38 мм, Матеріал: Сталь

Підгонка сидіння надзвичайно важлива для забезпечення максимального комфорту для велосипедиста. Правильне встановлення залежить від різних параметрів велосипеда. Висота керма, розмір рами, тип велосипеда (гірський, комфортний, дорожній і т. д.) і навіть рельєф місцевості впливають на правильне встановлення сидіння транспортного засобу. Незалежно від того, яке велосипедне сидіння ви використовуєте, підходяще кріплення має першорядне значення. В основі кріплення лежать санки, стовбур та болти. Різьблення ідеально вирівняні, запобігаючи заїданням і забезпечуючи постійне зусилля затиску.

Переваги пристрою

Завдяки тому, що конструкція затягується з двох сторін, велосипедист може налаштувати нахил і висоту сідла під свої фізіологічні потреби. Кріплення для підсідельного штиря та сидіння виготовлено зі сталі, що гарантує надійність та безпеку в експлуатації.

 

Артикул 5008-15290
Гарантия 1 месяц
Тип Крепление сиденья
Цвет Черный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!