Крем-піна "Сапфір" для лікування тріщин Suda Care Sanamed 300 мл

Новинка
В наявності
0
Код товару: 62630-01
Артикул: 5ebd68707553307efb6d8686
1 343 .грн
Скорочений опис
Власники сухої шкіри ніг! Чоловіки та жінки, чий шкірний покрив страждає від тріщин та нестачі вологи в шкірному покриві! Вирішення вашої проблеми знайдено. Це крем-піна "Сапфір" від Suda. Продукт від німецьких лікарів з... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул suda53 Вид Крем Назначение От трещин Особенности С эффектом компресса Всі характеристики

Власники сухої шкіри ніг! Чоловіки та жінки, чий шкірний покрив страждає від тріщин та нестачі вологи в шкірному покриві! Вирішення вашої проблеми знайдено. Це крем-піна "Сапфір" від Suda. Продукт від німецьких лікарів зробить шкіру гладкою та доглянутою, позбавивши від тріщин, пересихання, шорсткості, подарує свободу від мозолів, допоможе легко видалити ороговелості.

Секрет крем-піни полягає в багатому натуральному складі. У ньому рясніють олії розмарину, жожоба та авокадо, екстракт алое віра. Природні речовини регенерують пошкоджені ділянки, заліковуючи тріщини, пом'якшують шкіру, що загрубіла, і надають гладкості. Засіб зволожує, знімає втому та нейтралізує шкідливі бактерії, уберігаючи від грибка. Відкрийте для себе крем-піну "Сапфір" від Suda! Сухість шкірного покриву зникне назавжди. З'являться комфорт, здоров'я та доглянутий вигляд.

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: суха
Вік: 18+
Пол: унісекс
Об'єм: 150ml , 300ml
Виробник: Suda Care (Німеччина)
Зроблено в: Німеччина

Спосіб застосування

перед вживанням добре збовтати. Наносити масажними рухами на шкіру стоп та гомілки вранці та ввечері. Склад

Aqua, Urea, Butane, Propane, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, C14-22 Alcohol, C12-20 Seed Oil, Sqalane, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panthenol, Menthol, Bisabolol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Pinus Mugo Twig Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tocopheryl Acetate, Silver, Allantoin, Sodium Lauroyl Soxid Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Артикул suda53
Вид Крем
Назначение От трещин
Особенности С эффектом компресса

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!