Колесо неповоротне SNB з панеллю кріплення (187160)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 49787-01
Артикул: 5e318f060e62463dd4630c63
568 .грн
Скорочений опис
< p-class="elementor-text-editor elementor-clearfix">Експлуатаційні характеристики: Колеса серії “ 18” можуть успішно експлуатуватися на асфальті, бетоні, неоднорідному ґрунті та інших поверхнях. Використовуються в осно... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 187160 Материал диска сталь Материал контактного слоя термопластичная резина Назначение промышленное Тип одинарные Тип крепления колеса кронштейн Всі характеристики

< p-class="elementor-text-editor elementor-clearfix">Експлуатаційні характеристики: Колеса серії “ 18” можуть успішно експлуатуватися на асфальті, бетоні, неоднорідному ґрунті та інших поверхнях. Використовуються в основному, поза приміщеннями та розраховані на експлуатацію зі швидкістю пересування до 4 км/год. Конструктивні особливості коліс серії “18” дозволяють заявляти про більшу надійність їх під час експлуатації у складних умовах порівняно з іншими серіями гумових коліс. При різкій перебудові колеса серії “18” можуть залишати сліди. Стійкі до впливів навколишнього середовища, практично не вимагають догляду та відрізняються тривалим терміном служби.

< td class="b-product-info__cell" style="width: 217px;">140х110

< p class="elementor-spacer">

Артикул 187160
Материал диска сталь
Материал контактного слоя термопластичная резина
Назначение промышленное
Тип одинарные
Тип крепления колеса кронштейн

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

NLO.com.ua: Інтернет-магазин для всієї родини

Ласкаво просимо до NLO.com.ua, вашого універсального інтернет-магазину з широким асортиментом товарів для всієї родини! Ми пропонуємо якісні продукти на будь-який смак і бюджет, щоб задовольнити потреби кожного члена вашої родини.

На нашому сайті ви знайдете:

  • Побутову техніку та електроніку для вашого дому
  • Товари для здоров'я та краси
  • Іграшки та навчальні матеріали для дітей різного віку
  • Спортивне спорядження та аксесуари для активного відпочинку
  • Інструменти та обладнання для дому та саду
  • І багато іншого!

Ми дбаємо про те, щоб ваші покупки були зручними і приємними, тому пропонуємо швидку доставку, безпечні способи оплати та відмінний сервіс підтримки клієнтів.

Приєднуйтеся до нашої спільноти задоволених покупців та відкрийте для себе світ якісних товарів за доступними цінами разом з NLO.com.ua!

Діаметр колеса, мм160
Габарити майданчика, мм
Відстань між центрами отворів кріплення, мм105х80
Загальна висота, мм195
Вантажопідйомність, кг150