Кававарка гейзерна A-plus AP-2083 450 мл (300511)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 62712-01
Артикул: 5ec58688a033fa72a117142d
590 .грн
Скорочений опис
  Кавоварки А-плюс виготовлені з литого алюмінію. Кавоварка складається з двох з'єднаних між собою ємностей і має алюмінієвий фільтр-перколятор, який зберігає аромат кави. Зручна ручка виконана з міцного бакеліту. Дана м... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 300511 Материал корпуса Алюминий Материал ручки Бакелит Объём 0.45 Совместимость с источниками тепла Подходит для всех источников тепла, кроме индукционных Всі характеристики

  Кавоварки А-плюс виготовлені з литого алюмінію. Кавоварка складається з двох з'єднаних між собою ємностей і має алюмінієвий фільтр-перколятор, який зберігає аромат кави. Зручна ручка виконана з міцного бакеліту. Дана модель гранично проста у використанні, в ній відсутні рухливі частини та нагрівальні елементи, тому в ній немає чого ламатися. Гейзерні кавоварки є найпопулярнішими у світі і дозволяють приготувати ароматну каву за лічені хвилини.
  Основний принцип дії гейзерної кавоварки полягає в тому, що напій заварюється шляхом проходження гарячої води через шар меленої кави. Закипаючи, вода починає випаровуватися і перетворюється на пару. Надлишковий тиск пари в нижній частині кавоварки видавлює гарячу воду через мелену каву і за аналогією гейзера потрапляє у верхній відсік, де й збирається у готову каву. Час приготування кави у гейзерній кавоварці становить приблизно 5 хвилин. Кавоварку можна використовувати на всіх типах плит, крім індукційних.
 Особливості:·
 Об'єм: 0.45 л
· Матеріал корпусу: Алюміній
· Кількість вміщуваних чашок: 9
· Колір корпусу: Сталевий.
  Інструкція з експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки):
· Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.
· Вставте лійкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовуючи. Використовуйте каву середнього та великого помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленої кави, що засипається у лійкоподібний фільтр.
· Переконайтеся, що пластинка фільтра та прокладка увійшли у відповідне гнізда, потім щільно прикрутіть верхню частину до нижньої частини.
· Поставте кавоварку на середній вогонь та дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика. Коли кава наповнить ємність верхньої частини, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою.
  Поради щодо догляду за кавоваркою:
 · Не використовуйте різні екстракти, т.к. вони можуть засмічити фільтр кавоварки.
 · Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні зношуються частини.
 · Перед використанням кавоварки перевірте наявність у ній клапана та всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх встановлення.
 · Не утрамбовуйте каву у фільтрі. Найкраще підійде для гейзерної кавоварки середньої кави. Або суміш середнього та великого помелу в рівних частках. Тоді напій виходить ароматнішим. Перколятор дозволяє заварювати не тільки каву, а й чай та трав'яні збори за тією ж технологією.
Всі частини кавоварки, що контактують з кавою, слід мити після використання з миючим засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави згодом домішуватиметься смак прогорклого жиру та накипу.

Артикул 300511
Материал корпуса Алюминий
Материал ручки Бакелит
Объём 0.45
Совместимость с источниками тепла Подходит для всех источников тепла, кроме индукционных

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!