Кантер електронний Wimpex WX-08 до 50кг (200750)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 35521-01
Артикул: 5cefaee334ebef005e692877
270 .грн
Скорочений опис
Ваги кантер електронний Wimpex WX 08 Чи траплялося вам, відвідуючи магазин і купуючи якийсь товар на вагу засумніватись, що вам відпустили саме стільки товару, за скільки ви заплатили? Якщо так, то ви оціните вигідність ... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 200750 Максимальная нагрузка 50 кг Материал платформы Пластик Тип Электронные Всі характеристики

Ваги кантер електронний Wimpex WX 08 Чи траплялося вам, відвідуючи магазин і купуючи якийсь товар на вагу засумніватись, що вам відпустили саме стільки товару, за скільки ви заплатили? Якщо так, то ви оціните вигідність такого придбання як кантер. Завжди знадобиться у господарстві. У хорошого господаря акуратність має бути у всьому, особливо якщо йдеться про покупки. Маса завжди має бути виміряна точно. Кантери дозволяють точно переконатися у правильності зважування та не нервувати. Маючи електронний кантер у господарстві, ви отримаєте масу переваг, які гарантують унікальні функції даного пристрою:

• Висока точність вимірювання

. • Функції автовимкнення.

• Вибір одиниць виміру

.• Запам'ятовування ваги тари.

• Зручний цифровий дисплей.

• Компактні розміри та невелика вага, завдяки яким можна використовувати прилад всюди: вдома, на роботі, на дачі, в магазині , у поїздці і т. д.

Маючи такий прилад, ви завжди зможете правильно виміряти вагу будь-яких предметів та речей. Його просто можна покласти в кишеню і вирушити в магазин, і ви завжди будете впевнені, що вас не зможуть обдурити непорядні продавці. Всі деталі та корпус кантеру виконані з міцних матеріалів, тому прилад гарантовано служитиме вам довгий час.

Характеристики:

Артикул 200750
Максимальная нагрузка 50 кг
Материал платформы Пластик
Тип Электронные

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!