Кабель Mini USB Ugreen US132 для заряджання та передачі даних 1 м Чорний (10355)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 64756-01
Артикул: 5eeaf64ecf876963ab45ffee
324 .грн
Скорочений опис
Кабель Mini UsbUgreen US132 - міцний та практичний, призначений для здійснення безпечного та стійкого проводового з'єднання між пристроями - смартфонами, планшетами, екшн-камерами, акустикою, телевізорами та іншими девай... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 10355 Гарантийный срок 1 Длина кабеля 1 Разъем 1 USB Разъем 2 miniUSB Состояние Новое Страна производитель Китай Тип Кабель Тип кабеля USB - mini USB Цвет Черный Всі характеристики

Кабель Mini UsbUgreen US132 - міцний та практичний, призначений для здійснення безпечного та стійкого проводового з'єднання між пристроями - смартфонами, планшетами, екшн-камерами, акустикою, телевізорами та іншими девайсами.

Кабель оснащений високоякісним нейлоновим плетеним корпусом, позолоченими роз'ємами та контактами з фосфорної бронзи, яка значною мірою продовжує термін служби та дозволяє витримувати 10000+ тестів на вставку та витяг. Він ідеальний як запасний кабель або заміна, чи знаходитесь ви вдома, в офісі, у своєму автомобілі або під час поїздок.

Кабель оснащений універсальними роз'ємами Usb та miniUsb. Висока пропускна спроможність дозволяє передавати більше даних за менший час (Підтримує швидкість передачі даних до 480Mbps.). Практичний та невибагливий аксесуар швидко та сумлінно передасть потрібну вам інформацію від пристрою до пристрою або здійснить підзарядку від мережі. 

Особливості

  • Інтерфейс: Usb2.0 Type-A - Mini-B
  • Позолочені Usb-конектори
  • Матеріал корпусу: Алюміній
  • Нейлонова оплетка
  • Швидкість сигналу: 480 Мбіт/сек
  • Сумісність:  Будь-які мобільні пристрої з роз'ємом Usb micro-B, що працюють від напруги 5V
  • Модель: US132
  • Бренд: Ugreen
Артикул 10355
Гарантийный срок 1
Длина кабеля 1
Разъем 1 USB
Разъем 2 miniUSB
Состояние Новое
Страна производитель Китай
Тип Кабель
Тип кабеля USB - mini USB
Цвет Черный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Нещодавно переглянуті