Годинник чоловічий BIDEN B0162 кварцовий механізм Чорний (5946-20334)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 83049-01
Артикул: 60266c76d60edc105f02087a
479 .грн
Скорочений опис
Годинник від BIDEN - стильний чоловічий аксесуарГодинник — це незамінний атрибут успішного, впевненого в собі чоловіка. Biden B0162 – це стильний аксесуар, виконаний шляхом змішування сучасного та класичного дизайну. Ори... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5946-20334 Вид циферблата Индексы Гарантия 1 месяц Диаметр корпуса 42 мм Материал корпуса Нержавеющая сталь Материал ремешка/браслета Каучук Механизм Кварцевый Основной цвет циферблата Черный Ремешок/браслет Ремешок Стекло Минеральное Всі характеристики

Годинник від BIDEN - стильний чоловічий аксесуар


Годинник — це незамінний атрибут успішного, впевненого в собі чоловіка. Biden B0162 – це стильний аксесуар, виконаний шляхом змішування сучасного та класичного дизайну. Оригінальний дизайн органічно поєднується з будь-яким гардеробом: спортивний, діловий, повсякденний, святковий одяг. Кварцовий механізм гарантує високу точність ходу з мінімальним відсотком похибки та спрощує процес експлуатації, оскільки такому пристрою не потрібен щоденний підзавод для роботи. Матеріал не деформується, якісно захищає внутрішні робочі механізми від негативного впливу зовнішніх факторів.

Каучуковий ремінець відрізняється високою зносостійкістю, довговічністю та не викликає дискомфорту при контакті зі шкірою. Браслет тактильно приємний, не викликає алергічних реакцій, не зношується навіть через рік експлуатації. Будь-які незначні дефекти легко видаляються за допомогою полірування.

До основних переваг чоловічого годинника BIDEN B0162 можна віднести:

    • практичність;
    < li>універсальність;
  • невелика вага;
  • точність;

Аксесуар простий в експлуатації і не вимогливий у догляді. Наручний годинник BIDEN B0162 - це стильна модель, яка допомагає завжди бути в курсі поточного часу і просто доповнює ваш неповторний стиль.

Артикул 5946-20334
Вид циферблата Индексы
Гарантия 1 месяц
Диаметр корпуса 42 мм
Материал корпуса Нержавеющая сталь
Материал ремешка/браслета Каучук
Механизм Кварцевый
Основной цвет циферблата Черный
Ремешок/браслет Ремешок
Стекло Минеральное
Стиль Классический
Тип Мужские
Тип индикации Стрелочный
Тип циферблата Аналоговый (стрелочный)
Форма корпуса Круглая
Цвет корпуса Черный
Цвет ремешка/браслета Черный
Ширина ремешка/браслета, мм 24 мм
Элементы питания Батарейка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!