Гейзер Winco Чорний (03022)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 52973-01
Артикул: 5e82f7905a0d9f40b7435944
67 .грн
Скорочений опис
Гейзер хромований/чорний - широко застосовується в барах і значно полегшить роботу будь-якого бармена. Є практичним пристосуванням, призначеним для вкручування в шийку пляшки і використовуваним для точного дозування напо... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 3022 Материал Нержавеющая сталь Тип Пробки для бутылки Цвет Черный Всі характеристики

Гейзер хромований/чорний - широко застосовується в барах і значно полегшить роботу будь-якого бармена. Є практичним пристосуванням, призначеним для вкручування в шийку пляшки і використовуваним для точного дозування напоїв, захисту вологи від випаровування і акуратного розливу рідин.
Походить для всіх пляшок стандартного типу. Можна використовувати в барах (для розливу рому, лікерів і т.д.), а також на домашній кухні, коли потрібне точне дозування рідин типу оцту, олії.
Гейзер відповідає всім гігієнічним вимогам. Це надійна та міцна рознімна конструкція, що складається з корпусу (високоякісна нержавіюча сталь) та знімної основи чорного кольору (гума). За ним зручно доглядати, легко мити вручну та в посудомийній машині. Крім того, даний пляшковий дозатор абсолютно безпечний для продуктів, оскільки контакт з ним не призводить до зміни кольору, запаху і смакових якостей. Не окислюється навіть при тривалому контакті з лужними та кислими середовищами.
Легко миється як вручну, так і в посудомийній машині.

Артикул 3022
Материал Нержавеющая сталь
Тип Пробки для бутылки
Цвет Черный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!