Гантель для фітнесу SP-Planeta Радуга TA-0001-1 1 шт 1 кг Фіолетовий (282389)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 98829-01
Артикул: 62bec41afbd9ef795721d1b3
293 .грн
Скорочений опис
Матеріал покриття: неопрен.Вага 1 кг.Призначення: для занять фітнесом.Комплектація: 1 шт.ПризначенняГантелі – чудовий снаряд для домашніх тренувань та походів у спортзал. Вони допомагають опрацьовувати практично всі м'яз... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул MR53838 Вес, кг 1 Вид Гантели Материал Металл Покрытие Неопрен Цвет Фиолетовый Всі характеристики
Матеріал покриття: неопрен.
Вага 1 кг.
Призначення: для занять фітнесом.
Комплектація: 1 шт.
Призначення
Гантелі – чудовий снаряд для домашніх тренувань та походів у спортзал. Вони допомагають опрацьовувати практично всі м'язи тіла, підходять чоловікам та жінкам, не займають багато місця при зберіганні. Гантелі з неопреновим покриттям хороші тим, що не ковзають у руках, а значить, ідеально підходять для швидких та енергійних махів та інших вправ. А ще снаряди пофарбовані в яскраві життєрадісні кольори, їх можна підібрати в тон решти екіпіровки і виглядати максимально ефектно.
Опис
Гантелі цілісні, класичної форми. Усі їхні лінії округлі та плавні. Поверхня млинців плоска – снаряди за потреби можна поставити на торці. Вони не розкочуються по підлозі завдяки невеликим ущільненням на верхній та нижній частині млинців. У спортінвентарю – неопренове покриття. За рахунок цього він приємний на дотик і має привабливий зовнішній вигляд.
Використання
Гантелі допомагають опрацьовувати біцепси та трицепси (розгинання рук, потяг у нахилі, потяг до підборіддя). Розведення у нахилі допоможе зміцнити мускулатуру спини та плечей, а розведення лежачи – мускулатуру грудей. Випади та присідання – чудові вправи для тренування м'язів сідниць та ніг.
Переваги:
Неопренове покриття – не ковзає, робить хват максимально зручним.

Невеликі ущільнення на двох краях млинців не дозволяють снарядам розкочуватися.
Артикул MR53838
Вес, кг 1
Вид Гантели
Материал Металл
Покрытие Неопрен
Цвет Фиолетовый

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Нещодавно переглянуті