Flash Drive Goodram UUN2 Unity 32GB (UUN2-0080S0R11) (6290458)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 68734-01
Артикул: 5f21a56aeb14404c505abf8a
229 .грн
Скорочений опис
Об'єм: 32 ГБІнтерфейс: USB 2.0 Goodram Unity - це сталевий, цільний, з блискучим сталевим отвором, що полегшує прикріплення носія даних до ключів, рекламним шнуркам на шию або брелокам. Додатковою перевагою є відсутність... Читати далі...
Загальні характеристики
EAN 5908267920428 Артикул UUN2-0320S0R11 Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку! Интерфейс USB 2 Материал корпуса Металл Объём памяти 32 ГБ Особенности Влагозащищенный корпус, Ударостойкий корпус Тип корпуса Моноблок Всі характеристики
Об'єм: 32 ГБ
Інтерфейс: USB 2.0

Goodram Unity - це сталевий, цільний, з блискучим сталевим отвором, що полегшує прикріплення носія даних до ключів, рекламним шнуркам на шию або брелокам. Додатковою перевагою є відсутність ковпачка, що полегшує його використання навіть розсіяними користувачами - їм більше не потрібно турбуватися про те, щоб не втратити ковпачок!

Відрізняється біжутерійним виглядом та ідеально підходить для людей, які цінують оригінальний дизайн. Проста форма USB з блискучим отвором користується популярністю у багатьох користувачів. Срібний, сталевий корпус, а також відсутність ковпачка гарантують безпечне використання носія даних у будь-якій ситуації.

Вишуканий на вигляд, проте надзвичайно міцний флеш накопичувач користується популярністю як у чоловіків, так і у жінок. Сталевий, міцний корпус відрізняється оригінальним та сучасним дизайном, а також забезпечує більшу стійкість до пошкоджень та захищає дані, що зберігаються на носії. Відсутність ковпачка дозволяє весь час насолоджуватися видом та функціональністю пам'яті.

Використовується технологіяCOB (Chip On Board)— кремнієві чіпи систем пам'яті та контролер встановлені на загальній друкованій платі, після чого вся система залита спеціальною смолою. Завдяки цьому, крім невеликих розмірів та ваги, пам'ять набула додаткових важливих переваг: водонепроникність та удароміцність, які забезпечують ще більший комфорт для користувача. В силу цього цей USB-накопичувач рекомендується всім активним людям, які цінують як практичні переваги носіїв даних, так і їх зовнішній вигляд.

Продуманий дизайн дозволяє використовувати цей USB накопичувач як брелок для ключів, а спеціальної форми отвір дозволяє легко прикріпити його до шнурка. Завдяки цьому ви можете швидко поділитися з близькими фотографіями, улюбленими фільмами або музикою, а важливі документи чи презентації ви завжди матимете при собі.

EAN 5908267920428
Артикул UUN2-0320S0R11
Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку!
Интерфейс USB 2
Материал корпуса Металл
Объём памяти 32 ГБ
Особенности Влагозащищенный корпус, Ударостойкий корпус
Тип корпуса Моноблок

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!