Електробритва Sencor SMS 2002RD (6263640)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 67108-01
Артикул: 5f0dd5473e0bc44a2979d100
779 .грн
Скорочений опис
Тип: Роторна (обертальна)Призначення: Для чоловіків, Тип гоління: СухеЖивлення: Від акумулятора Компактна бритва для щоденного використання SencorSMS2002RD дозволить повністю голити будь-яку щетину, при цьому не виклика... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 40032683 Вес, г 107 Время автономной работы 45 мин Время зарядки аккумулятора 480 мин Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку! Количество бритвенных головок/сеток 2 Комплектация Кабель для зарядки, пылезащитный колпачок, щетка для очистки Назначение Для мужчин Особенности Светодиодный индикатор зарядки; Блокировка от случайного включения Питание От аккумулятора Всі характеристики
Тип: Роторна (обертальна)
Призначення: Для чоловіків, Тип гоління: Сухе
Живлення: Від акумулятора

Компактна бритва для щоденного використання SencorSMS2002RD дозволить повністю голити будь-яку щетину, при цьому не викликаючи подразнення шкіри. Вона обладнана двома головками похилого типу, які ретельно виголюють волосся у всіх зонах обличчя та шиї. Зручне утримання гарантоване корпусом виробу, який виконаний так, що кнопка включення розташована поруч із пальцями. Кнопка запуску - слайдер.

Електрична бритва значно випереджає за якістю голитися звичайні верстати. Вона не ріже і не дряпає шкіру, значно довше працює, не вимагає виконувати процес над умивальником, тому що працює у сухому режимі. Вам не потрібно більше купувати пінку та запасатися пластиром.

Роторна електрична бритва - це зручно та економічно. Вона використовує всього 2 вати. Подвійний ряд лез справляється навіть із густою та щільною щетиною. Є світлодіодний індикатор заряду. Для заряджання акумулятора потрібно 8 годин, після чого пристрій зможе пропрацювати до 45 хвилин. Автоматичне перемикання напруги вбереже деталі від поломок. леза, що самозаточуються, і тиха робота довершують список переваг моделі.

Артикул 40032683
Вес, г 107
Время автономной работы 45 мин
Время зарядки аккумулятора 480 мин
Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку!
Количество бритвенных головок/сеток 2
Комплектация Кабель для зарядки, пылезащитный колпачок, щетка для очистки
Назначение Для мужчин
Особенности Светодиодный индикатор зарядки; Блокировка от случайного включения
Питание От аккумулятора
Размеры, см 10.6 х 5.7 х 3.5
Тип бритвы Роторная (вращательная)
Тип бритья Сухое
Цвет Черный, красный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!