Електрична варильна поверхня Gorenje ECS 643 BCSC (BR6AC-S0) (6424328)

Новинка
Нет в наличии
0
Код товару: 68780-01
Артикул: 5f229ce5faa58a299559e80f
14 299 .грн
Скорочений опис
Тип поверхні: Електрична Покриття: Склокераміка Кількість конфорок: 4 шт Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 5.4 х 52 см FishZone: овальна конфоркаЗручно для великого посудуДеякі моделі варильних панелей Hi-Light обладнані спеціа... Читати далі...
Загальні характеристики
EAN 3838782120756 Артикул 730772 Вид варочной поверхности Классическая Дисплей Есть Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку! Количество конфорок 4 Материал решеток поверхности Нет Основной цвет Черный Особенности Таймер, Защита от детей, Функция Stop&Go, Расширение зоны, Индикаторы остаточного тепла, Поддержание блюда в теплом состоянии Покрытие рабочей поверхности Стеклокерамика Всі характеристики
Тип поверхні: Електрична
Покриття: Склокераміка
Кількість конфорок: 4 шт
Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 5.4 х 52 см

FishZone: овальна конфорка
Зручно для великого посуду
Деякі моделі варильних панелей Hi-Light обладнані спеціальними конфорками FishZone, які дозволяють готувати у великому або овальному посуді.

Stop&Go: функція паузи
Зроби паузу будь-якої миті
З функцією Stop&Go можна в будь-який момент призупинити приготування та відновити його з тими ж налаштуваннями, як вони були до паузи.

ChildLock: захисне блокування
Для безпеки ваших дітей
Функція ChildLock чудово підходить для тих, хто має дітей. Ніколи не було так безпечно залишати їх на кухні без нагляду, оскільки ChildLock не дозволяє увімкнути або скинути будь-які параметри.

StayWarm: підігрів
Зберігає смак страв для тих, хто запізнився
Функція StayWarm підтримує температуру страв на оптимальному рівні — 70°С. З любов'ю страви збережуть свій смак і температуру, якщо їх потрібно подати на стіл пізніше.

Індикація залишкового тепла
Для більшої безпеки варильні панелі обладнані індикаторами залишкового тепла, які показують, які конфорки ще гарячі і до них не можна торкатися.

Управління Slider Touch
Ми представляємо управління електричними варочними поверхнями за допомогою сенсора плавного контролю, який дозволяє ковзанням по поверхні швидко та максимально точно встановити температуру нагрівання конфорки та час таймера. Просто торкніться сенсора у вибраному місці, і електроніка автоматично встановить потужність відповідно до місця торкання.

Таймер
Все під контролем
Таймер зворотного відліку можна встановити до 99 хвилин. Якщо ви з досвіду знаєте оптимальний час приготування певної страви, увімкніть таймер, і варильна поверхня автоматично вимикається після закінчення заданого часу. Звуковий сигнал сповістить, що страва готова.

EAN 3838782120756
Артикул 730772
Вид варочной поверхности Классическая
Дисплей Есть
Доставка/оплата Обратная доставка средств - всегда за наш счет! Платите только за товар и доставку!
Количество конфорок 4
Материал решеток поверхности Нет
Основной цвет Черный
Особенности Таймер, Защита от детей, Функция Stop&Go, Расширение зоны, Индикаторы остаточного тепла, Поддержание блюда в теплом состоянии
Покрытие рабочей поверхности Стеклокерамика
Тип варочной поверхности Электрическая
Тип нагревательных элементов Гофрированная лента (Hi-Light)
Тип управления Сенсорное

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!