Дощовик для собак Hoopet HY-1555 XL Yellow (5295-17604)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 72858-01
Артикул: 5f6de9f6c5ad494f7738fd71
359 .грн
Скорочений опис
Плащ-дощовик для собак Hoopet - надійний захист від дощуЯк часто бувало, що ви тільки вчора викупали свого собаку, вичісали шерсть, а вже сьогодні, їй належить прогулянка під дощем, яка пустить всю вашу працю нанівець? А... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5295-17604 Вид изделия Дождевик Гарантийный срок(мес) 1 Диаметр, см 73 Дополнительные характеристики Окружность туловища: 56-64 см, окружность шеи: 44 см, диаметр: 73 см Животное Собаки Материал Плащевка + EVA + ткань Оксфорд Окружность туловища, см 56-64 Окружность шеи, см 44 Размер XL Всі характеристики

Плащ-дощовик для собак Hoopet - надійний захист від дощу


Як часто бувало, що ви тільки вчора викупали свого собаку, вичісали шерсть, а вже сьогодні, їй належить прогулянка під дощем, яка пустить всю вашу працю нанівець? Або може ваш вихованець навідріз відмовляється виходити у вологу погоду і не любить намокати? здоров'я свого улюбленця, створено безліч спеціальних дощовиків та плащів, різноманітних моделей та розмірів.


Плащ-дощовик Hoopet стане незамінною річчю в гардеробі вашого улюбленця.

>


Виріб фіксується до лап і на животі за допомогою міцних, зручних ремінців, повністю покриває тіло тварини і захищає як від прямого, так і від косого дощу або вітру, сльоти. Капюшон, що закриває голову та вуха, а в поєднанні зі спеціальним прозорим вікном на передній частині, дає цікавому вихованцю повний огляд місцевості перед собою.


Проста конструкція, швидко стане зрозумілою вихованцю, і не вимагатиме довгих приучень.


Завдяки щільним, не промокаючим матеріалам, тварина залишиться сухою в дощову і вологу погоду. При цьому, така модель дощовика абсолютно не сковує його рухів, і не заважає спокійній прогулянці. Вам залишиться тільки протерти виріб після повернення додому, і компактно скласти його до наступного разу.


Не менш важлива перевага подібного плаща - стильний, яскравий дизайн. Він точно не залишить вас, і вашого четвероного друга без уваги з боку перехожих, і не дозволить собаці загубитись у натовпі. Подбайте про здоров'я та безпеку свого улюбленця, і подаруйте йому багато годин веселих спільних прогулянок під теплими весняними, та суворими осінніми дощами.


Артикул 5295-17604
Вид изделия Дождевик
Гарантийный срок(мес) 1
Диаметр, см 73
Дополнительные характеристики Окружность туловища: 56-64 см, окружность шеи: 44 см, диаметр: 73 см
Животное Собаки
Материал Плащевка + EVA + ткань Оксфорд
Окружность туловища, см 56-64
Окружность шеи, см 44
Размер XL
Размер животного Большие
Размер одежды для животных XL
Сезон Весна/осень
Состояние Новое
Тип Дождевики
Цвет Желтый

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!