Дорожня сумка DANAPER Cargo 22 л Червоний (28977658)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 90676-01
Артикул: 60d1ac6644816521d407984b
1 697 .грн
Скорочений опис
Модернізований та покращений варіант дорожньої сумки- це розробка компанії DANAPER.Ця сумка створена для того, щоб ваша подорож була комфортною, а ваші речі були у безпеці. сумка DANAPER CARGO стане в нагоді. Завдяки над... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 28977658 Бренд DANAPER Гарантия 2 года Материал Нейлон Назначение Для одежды Объём 22 Страна-производитель товара Украина Тип Дорожные сумки Цвет Красный Всі характеристики

Модернізований та покращений варіант дорожньої сумки- це розробка компанії DANAPER.

Ця сумка створена для того, щоб ваша подорож була комфортною, а ваші речі були у безпеці. сумка DANAPER CARGO стане в нагоді. Завдяки надійному матеріалу Nylon 1200D Cordura сумка витримає будь-які навантаження, а її розмір та форма призначені для того, щоб найбільш раціонально використовувати місце. (а це стане у нагоді наприклад при використанні відсіку для ручної скарби в літаку). документів. Завдяки цьому ви можете помістити в сумку стільки всього, скільки вам потрібно. Жодних обмежень - займайте весь обсяг чим вам завгодно.

Практичний та наднадійний матеріал Nylon 1200D Cordura витримує понад 100 000 циклів стирання, що гарантує не тільки функціональність сумки протягом багатьох років, але й відмінний зовнішній вигляд навіть. />після суворої експлуатації. Матеріал практично не пропускає вологу, добре чинить опір забрудненню, порізам, добре чиститься звичайною вологою ганчіркою, а порвати його дуже важко. При цьому сумка має дуже привабливий вигляд. Рюкзак на плечі фіксується додатково двома карабінами для того, щоб сумка DANAPER CARGO краще тримала форму, а кути сумки не заважали.
при її транспортуванні.

На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення та використання сучасних високоякісних матеріалів.

Габарити:

Об'єм 22 л

Матеріали:

Тканина - Nylon
1200DCordura (USA)

Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)



Артикул 28977658
Бренд DANAPER
Гарантия 2 года
Материал Нейлон
Назначение Для одежды
Объём 22
Страна-производитель товара Украина
Тип Дорожные сумки
Цвет Красный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!