Дієтична добавка Біхелс Лібера капсули №90 (886831)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 103588-01
Артикул: 667e5a57af24a86a8b5d4791
816 .грн
Скорочений опис
Склад: 1 капсула містить: активний інгредієнт: екстракт стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata), порошкоподібний - 300 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин.... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 886831 Возрастная группа От 18 лет Количество капсул 90 Назначение При болезнях почек и мочевыделительных путей Форма выпуска Капсулы Всі характеристики

Склад: 1 капсула містить: активний інгредієнт: екстракт стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata), порошкоподібний - 300 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин.

Функціональні властивості дієтичної добавки Лібера® обумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу її активного інгредієнту рослинного походження - екстракту стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata).

Екстракт стебла і листя леспедези головчастої (Lespedeza capitata) містить флавоноїди, у т.ч. флавоноли - рутин; флавони, катехіни та інші біологічно активні речовини.

Комплекс біологічно активних речовин стебла і листя леспедези головчастої може збільшувати діурез, зменшувати азотемію, підвищувати виділення натрію і меншою мірою калію; може сприяти збільшенню ниркової фільтрації, прискоренню виведення азотистих шлаків із сечею.

Рекомендації щодо застосування: за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин (флавоноїдів, у т.ч. флавонолів - рутин; флавонів, катехінів) з метою нормалізації функціонального стану нирок.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1-2 рази на добу незалежно від прийому їжі; запивати невеликою кількістю питної води.

Термін застосування: визначається лікарем індивідуально та, зазвичай, становить 3 місяці. За необхідності курс застосування за рекомендацією лікаря повторюють. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливості щодо застосування: рекомендовано застосовувати повноцінний та збалансований раціон харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі та алкоголь.

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Рекомендовано контролювати рівень натрію в крові.

Протипоказання: підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність та період лактації.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Артикул 886831
Возрастная группа От 18 лет
Количество капсул 90
Назначение При болезнях почек и мочевыделительных путей
Форма выпуска Капсулы

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!