Дерев'яна розвиваюча гра BOX Lesko Мозаїка 5125 для дітей (6344-21659)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 84172-01
Артикул: 603e1359c1448e12de28c8b6
173 .грн
Скорочений опис
Дерев'яна мозаїка від Lesko — цікава головоломка для розвиткуДля маленьких дітей найбільш корисними вважаються якісні розвиваючі іграшки. Дерев'яна мозаїка 5125 Lesko для дітей відноситься саме до такого типу розваг.Для ... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 6344-21659 Вид Конструктор Гарантия 1 месяц Дополнительные характеристики Количество составных элементов: 26 шт. Пол ребенка Девочка Тип Развивающие Всі характеристики

Дерев'яна мозаїка від Lesko — цікава головоломка для розвитку



Для маленьких дітей найбільш корисними вважаються якісні розвиваючі іграшки. Дерев'яна мозаїка 5125 Lesko для дітей відноситься саме до такого типу розваг.



Для її виготовлення використовують дерево, оброблене безпечними для дітей засобами Складається комплект із 26 деталей. Вони поділяються на кілька груп за кольором. Також складові мають різну форму, що дає можливість вивчити назви фігур. Завдання з грою можна придумати багато, приклад:



скласти всі елементи, щоб вийшов квадрат;



придумати та скласти малюнок;



< p>об'єднати фігурки в групи.



За допомогою іграшки легко розвинути фантазію, уважність, посидючість. Елементи головоломки досить дрібні, тому гра допускається лише дітям від 3 років, водночас робота з невеликими деталями позитивно впливає і на моторику рук.



Мозаїку легко зберігати, вона упакована в міцну коробку, що допомагає не розгубити деталі, а зберегти їх на багато повторень.


< br/>

Різнокольорові елементи мозаїки захоплять дитину на довгий час, одночасно приносячи користь.

Артикул 6344-21659
Вид Конструктор
Гарантия 1 месяц
Дополнительные характеристики Количество составных элементов: 26 шт.
Пол ребенка Девочка
Тип Развивающие

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!