Чохол на сідло West Biking 0801088 Black+Red накладка з гелем (5040-15234)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 70975-01
Артикул: 5f3b6890eb435c4460137cfa
614 .грн
Скорочений опис
Якщо у вашого велосипеда жорстке сидіння без м'якої підкладки, і викликає роздратування, біль чи інші неприємні відчуття, то ми маємо чудове рішення! Новий, стильний чохол із запам'ятовуючим ефектом на сидіння від West B... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5040-15234 Гарантия 1 месяц Дополнительные характеристики Гелевые вставки|Отверстие для вентиляции|Эргономичная выемка Размеры 285 х 162 мм теги недорого Тип Чехлы и накидки Цвет Черно-красный Всі характеристики

Якщо у вашого велосипеда жорстке сидіння без м'якої підкладки, і викликає роздратування, біль чи інші неприємні відчуття, то ми маємо чудове рішення! Новий, стильний чохол із запам'ятовуючим ефектом на сидіння від West Biking, він миттєво пом'якшує посадку, і ви відразу відчуєте полегшення і комфорт. Ви зможете насолоджуватися кілометрами поїздки, та отримувати задоволення від велоподорожі!
ПРЕМІУМЯКІСТЬ:
Приємний та еластичний з ергономічним дизайном, дозволяє зливатися з велосипедним сидінням в одне, ви отримаєте комфортабельне, гарне та розкішне крісло!

 Ідеальне поєднання багатошарової піни з ефектом пам'яті та імплантації декількох шарів силіконового гелю, все це обгорнуто в тканину з лайкри, що дихає, яка швидко сохне, не стирається при використанні і не залишає плям! А виріз по центру, це не тільки модна дизайнерська ідея, а й сітка для миттєвої циркуляції та відведення повітря.

Новий фірмовий логотип вказує на наявність гелю всередині. Накладка чудово амортизує, вбирає вологу, оснащений функцією вентилювання, він підійде для всіх, а нековзна конструкція і надійне кріплення на сідлі, збереже стійкість вашого розміщення при водінні, тоді, коли ви крутите педалями, а також велотренажера.
ПРАКТИЧНІСТЬ:
зручна і проста установка, допоможе вам одягати і знімати за лічені секунди, завдяки міцним і ременям, що розтягуються, на липучках, коли ви збираєтеся зайнятися велоспортом або залишаєте свій транспорт на вулиці.

Насолоджуйтесь плавною поїздкою по нерівностям бездоріжжя, вибоїнам або дорогам з поганим рівним покриттям!

Артикул 5040-15234
Гарантия 1 месяц
Дополнительные характеристики Гелевые вставки|Отверстие для вентиляции|Эргономичная выемка
Размеры 285 х 162 мм
теги недорого
Тип Чехлы и накидки
Цвет Черно-красный

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!