Автомобільна камера заднього виду Lesko D-28 (5161-15493)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 70955-01
Артикул: 5f3b6868eb435c4460137cbf
573 .грн
Скорочений опис
З камери заднього виду в автомобілі ви отримаєте добре освітлений ширококутний огляд того, що знаходиться позаду вас, — те, що дзеркало просто не може надати. Незалежно від того, чи дбаєте ви про безпеку, хочете стежити ... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 5161-15493 Гарантия 12 месяцев Минимальное освещение 0.3 Люкс Питание 12 В Подключение Проводное Рабочая температура от -40 до +60 градусов Сенсор CMOS Степень защиты IP67 Тип Универсальные Всі характеристики

З камери заднього виду в автомобілі ви отримаєте добре освітлений ширококутний огляд того, що знаходиться позаду вас, — те, що дзеркало просто не може надати. Незалежно від того, чи дбаєте ви про безпеку, хочете стежити за чимось, що ви буксируєте, або у вас не виходить правильно припаркуватися - встановлювати відеосистему в автомобілі дійсно правильне рішення.

Такий пристрій не принесе практичної користі без екрана, до якого його слід підключити. І те, що знадобиться в системі заднього виду, залежатиме від того, що вже є в розпорядженні автолюбителя. Але ви можете розраховувати на те, що камера заднього виду Lesko D-28 невелика та захищена від атмосферних впливів. Існують різні характеристики, які слід враховувати:

·         кольорове зображення;

·         дротовий тип передачі сигналу;

·         матриця з підсилювачем зчитування;

·         чутливість — 0.3 (люкс);

·         сигнал — 48.0 (дБ);

·         максимальна температура — 60.0°;

·         мінімальна температура —   -40.0°.

Тип матриці для зйомки — CMOS. Він споживає менше енергії і чутливіший до шуму зображення, ніж інші варіанти. Цей високофункціональний пристрій надає підказки на екрані, щоб допомогти при виході з небезпечного становища або паркування в важкодоступному місці. Вони допомагають водієві виміряти відстань від об'єктів на дорозі. Прилад накладає на зображення спеціальні мітки, які дозволяють полегшити процес паркування.

Пропонуємо придбати камеру заднього виду Lesko D-28 для автомобіля із матрицею CMOS. Така система — це не заміна дзеркал автомобіля, а доповнення. Це потужний інструмент для безпечного водіння та паралельного паркування на професійному рівні.

Артикул 5161-15493
Гарантия 12 месяцев
Минимальное освещение 0.3 Люкс
Питание 12 В
Подключение Проводное
Рабочая температура от -40 до +60 градусов
Сенсор CMOS
Степень защиты IP67
Тип Универсальные

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!