Альгінатна маска з шоколадом, 1000 г Naturalissimo (260200018)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 87329-01
Артикул: 60951e8779847c4214275cd2
1 299 .грн
Скорочений опис
Альгінатна маска з шоколадомАльгінатна маска з шоколадом є засобом професійним і при цьому натуральної косметики. Сучасна салонна процедура, що має масу корисних властивостей і найширший спектр дії, тепер доступна і в до... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260200018 Вес 1 кг Вид Альгинатная Вид и форма выпуска Порошкообразный Вид маски по консистенции Сухие Вид маски по назначению Омолаживающая Вид ухода Альгинатный Возраст Для всех Время применения Вечер_old Гипоаллергенно да Всі характеристики

Альгінатна маска з шоколадом

Альгінатна маска з шоколадом є засобом професійним і при цьому натуральної косметики. Сучасна салонна процедура, що має масу корисних властивостей і найширший спектр дії, тепер доступна і в домашніх умовах. Унікальні характеристики рослинної сировини та шоколаду, що використовуються для виготовлення засобу, дозволяють пов'язувати вологу в шкірному покриві та збагачувати його корисними мікроелементами та вітамінами.

 Властивості продукту

Альгінатна маска з шоколадом містить значну концентрацію природних компонентів, які завдяки відмінним проникаючим якостям визначають широке коло її властивостей:

    • тривалий ліфтинг навіть з однієї процедури;
  • зволоження та відновлення рідинного балансу;
  • прискорення обмінних процесів;
  • зняття запалень та відновлення пошкодженого епідермісу;
  • омолодження .

 Застосування в косметології

Альгінатна маска з шоколадом застосовується професійними косметологами як ефективний доглядовий засіб для всіх типів шкіри. Найкраще ефект зволоження помітний на шкірному покриві, що страждає на сухість.

Препарат підвищує тонус і підтягує. Може використовуватись для обличчя, рук та інших проблемних зон. Систематичні процедури з альгінатною маскою з шоколадом дозволяють поліпшити овал обличчя, вирівняти тон шкіри, омолодити. p>Систематичне використання альгінатних масок з шоколадом дозволяє досягти таких ефектів:

  • зменшення зморшок та їх розгладжування;
  • корекція овалу обличчя та ефект ліфтингу;
  • зниження контрастності пігментних плям;
  • зволоження та живлення клітин епідермісу;
  • очищення та звуження надмірно розширених пір;
  • захисна дія від атмосферних факторів та ультрафіолетового опромінення.
  • li>

 Рекомендації щодо застосування

Для використання альгінатної маски з шоколадом необхідно правильно приготувати сам склад і підготувати місце тіла, на яке він буде нанесений.
Шкіра ретельно очищається від забруднень та жиру. Місця з волосяним покривом (брови, вії) перед нанесенням засобу змастити жирним кремом, щоб уникнути неприємних відчуттів та виривання волосків при знятті маски. Порошок розлучається чистою теплою водою або (для посилення ефекту або розширення спектру дії препарату) гідролатом. Суха речовина з рідиною береться у пропорціях приблизно 1:3. Суміш швидко перемішується до однорідної маси і рівномірним шаром наноситься на тіло.
Знімається маска, що пластифікується, після затвердіння єдиним шаром. Залишки зі шкіри видаляються теплою водою або змоченим тампоном.

Артикул 260200018
Вес 1 кг
Вид Альгинатная
Вид и форма выпуска Порошкообразный
Вид маски по консистенции Сухие
Вид маски по назначению Омолаживающая
Вид ухода Альгинатный
Возраст Для всех
Время применения Вечер_old
Гипоаллергенно да
Действие Освежает
Категория Для мужчин
Класс косметики Профессиональная
Классификация косметического средства Органическая
Область применения Шея и декольте
Проблема и состояние кожи Увядание|Раздражение|Акне|Морщины
Способ применения Для использования альгинатной маски с шоколадом необходимо правильно приготовить сам состав и подготовить место тела, на которое он будет нанесен.Кожа тщательно очищается от загрязнений и жира. Места с волосяным покровом (брови, ресницы) перед нанесением средства смазать жирным кремом, чтобы избежать неприятных ощущений и вырывания волосков при снятии маски.Порошок разводится чистой теплой водой или (для усиления эффекта либо расширения спектра действия препарата) гидролатом. Сухое вещество с жидкостью берется в пропорциях примерно 1:3. Смесь быстро перемешивается до однородной массы и равномерным слоем наносится на тело.Снимается пластифицирующаяся маска после затвердения единым слоем. Остатки с кожи удаляются теплой водой или смоченным тампоном.
теги Маска для подтяжки лица
Тип кожи Все типы кожи

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!